Domen Kumer je na robu obupa: Ženske ga nadlegujejo!

Domen Kumer je na robu obupa: Ženske ga nadlegujejo! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
15. 10. 2018

Odkar je prevzel vodenje televizijske oddaje Bar, se sooča s številnimi nadlegovanji po družbenih omrežjih. Domen je zgrožen, čeprav je vajen marsičesa.

Začelo se je po mojem nastopu v televizijskem šivu Bar. Nisem si mislil, da imajo družbena omrežja takšen vpliv in da televizija toliko pripomore k prepoznavnosti,” pove Domen. “Sicer sem že vrsto let aktiven v medijih in po moji vrnitvi na glasbeno sceno sem znova začutil, kako je, ko te zajame val dogajanja.” Domen namreč že nekaj časa ob Jasni Kuljaj spremlja dogajanje v Baru. “Res sem prevzel voditeljsko mesto, čeprav nisem voditelj, ampak glasbenik. Vajen sem bil nastopanja, ampak to vse skupaj so popolnoma druge sfere,” še prizna Domen.

Nadlegovanja

Že po prvih predvajanjih na malih zaslonih se je začelo. Domen je postal tarča številnih nadlegovanj. “Na srečo to niso sovražni govori, ampak različne ponudbe, ki jih dobivam. Nisem si mislil, da je toliko žensk, ki si iščejo naklonjenost tako, da mi pišejo,” komentira Domen povabila na svojih družbenih omrežjih. “Dobivam namreč veliko fotografij ženskih spolnih organov,” še v smehu pove Domen. “Najprej se mi je zdelo vse to zanimivo, je pa tega čedalje več,” prizna.

“Sicer sem se pozanimal pri prijateljih, ki so imeli podobne primere, in izvedel, da se je kar nekaj znanih obrazov soočalo s tovrstnim 'spletnim spolnim' nadlegovanjem. Seveda z veseljem pogledaš lepe fotografije, je pa res, da se med njimi znajdejo tudi kakšne neokusne. Vse, kar pač lahko narediš, je to, da blokiraš osebe, ki ti takšna sporočila pošiljajo. A kaj, ko si nekdo znova ustvari nov profil in zgodba se ponavlja,” še doda Domen.

“Menim, da bi tovrstne stvari morale biti bolj zaščitene od ponudnikov družabnih omrežij, a si kot posameznik prepuščen samemu sebi. Ampak to ni nič proti vsem preostalim problemom, s katerimi se lahko soočamo v življenju,” še zaključi Domen.

Ne miruje

Kljub vsemu je Domen še vedno zelo aktiven in kmalu bo izdal svojo novo pesem. “Delamo na polno in ravno te dni smo posneli pesem z naslovom Nisva prva niti zadnja, ki bo v jesenskem času prava popestritev,” še doda Domen.

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri