Domen Kumer: Mirna ga je razočarala!

Vir: Nova
7. 12. 2010

V sredo je Domen Kumer doživel velik šok. V reviji Lea je namreč prebral, da ga Mirna Reynolds, s katero je še pred kratkim prijateljeval, obtožuje, da ji je škodoval. Čeprav je dodala, da je imel gotovo dobre namene, je Domen zgrožen, saj je Mirni uredil stanovanje, hrano, ko ni imela niti prebite pare, službo in tudi nastope ter celo denar za videospot.

»Zgrožen sem nad Mirninimi neresničnimi izjavami,« nam je potožil štajerski pevec, ki pravi, da mu je bila Mirnina energija všeč že takrat, ko je pri njem naročila pesem Zdravnik, ki je postala velika uspešnica. »To je bila tudi edina pesem, na katero sem imel vpliv v smislu koncepta, saj sem hitro videl, da ima sama izdelano predstavo o tem, kaj si želi, zato sem ji pustil povsem proste roke – ne le glede tekstov, ampak tudi glede medijske podobe. Preseneča me, da zdaj pravi, da je zaradi mene mediji niso jemali resno, ko pa sem ji vendar med drugim dal službo piarovke moje založbe, tako da je celo zame krojila medijsko podobo,« je šokiran Domen, ki pravi, da Mirna ni prekinila stikov zdaj, ko naj bi se umirila, ampak že prej, ko je bila še zelo divja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri