Domen Kumer: Posel mu cveti

Domen gradi 
s svojimi rokami.  (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
16. 10. 2014

Domen Kumer očitno res ne dela v Big Bangu, kot so sprva govorili zlobni jeziki v Mariboru. Pevec je svojo glasbeno kariero trenutno obesil na klin in se lotil precej dobičkonosnega posla v tujini.

Gradbeni posli so v Sloveniji po osamosvojitvi cveteli, v zadnjih letih pa je to branžo zajelo sušno obdobje. Veliko gradbincev je šlo v stečaj, tistih nekaj, kar jih je ostalo, pa se borijo za vsak evro, poleg vsega pa je v Sloveniji še precej neprodanih nepremičnin, ki iščejo nove lastnike.

"Čeprav imam veliko dela, glasbo že malce pogrešam. Seveda kdaj pomislim tudi na kakšen nov komad, ko mi gre melodija skozi glavo. To se ponavadi zgodi kar na gradbišču. (smeh) Zato si te ideje na hitro posnamem in zapišem. Bodo že počakale do trenutka, ko bo glasbena pavza mimo in bom imel studio zgrajen v Avstriji," prizna Domen.

Domen

Domen se je že pred časom odselil iz Slovenije, čeprav ga Mariborčani še vedno srečujejo na Pohorju, kjer nabira kondicijo.

"V Sloveniji imam še brata in Pohorje mi je bilo že od nekdaj zelo blizu glede pohodništva. Zato se rad odpravim na turo in si zbistrim misli," doda.

"Trenutno se res posvečam delu v Avstriji, kjer smo v prelepem okolju kupili zazidljive parcele in gradbena dela so se že začela. V načrtu so trije večji objekti, od katerih bo več stanovanjskih enot namenjenih nadaljnji prodaji," pove Domen.

Domen

Pevec je v gradbeništvo in nepremičninski posel vpet od jutra do večera, izkušnje pa si je pridobival že pred leti, ko je pri tovrstnih poslih spremljal očeta. V gradbeništvo ga je uvedel že on, a nekako je zdaj tudi zanj vse novo. Prvič namreč gradi z lastnimi rokami in ni mu težko poprijeti tudi za fizična dela. Čeprav večina tega ne bi pričakovala.

"Navajen sem že, da se ljudje spotikajo ob mene. Očitno sem res tako velik kamen! (smeh) Ampak v Avstriji je drugače in vesel sem, da sem se odločil za ta korak," še pove. "Temelji in plošča so pri nas že uliti, začeli smo graditi pritlično etažo, tako da gredo zadeve res hitro."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 42/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 42/2014

Story Story 42/2014, od 09. 10. 2014

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri