Domen Kumer: Preprosto nepremagljiv!

Vir: Lea
16. 9. 2009

Domen Kumer je pred kratkim zajadral v narodno-zabavno glasbo in nova pot mu je že na začetku prinesla zavidljive uspehe ter prvo tovrstno zmago.

Domen je v nedeljo pred zbrano publiko zmagal na Festivalu narečnih popevk s pesmijo Marička Štajerka. "Festival narečnih popevk spremljam že vse svoje življenje," doda Domen. "Že kot otrok sem poznal aktualne zmagovalne pesmi, ki smo si jih prepevali doma in kasneje na prireditvi Marjanca. Le kdo se ne spomni hitov, kot je Toni ma pa lepo kapo in drugih."

Domen je tokrat izbral drugo pot kot običajno in si pomoč poiskal pri Borisu Roškerju, ki je pripravil aranžma. Besedilo pesmi pa je napisala Metka Ravnjak Rauh.

"Želel sem si pesem, ki bo spominjala na stare zmagovalne hite, ki so bili aktualni pred 15 leti," je dejal Domen, čeprav je na trenutke podvomil o svoji poti. Že na prvi vaji, ki so jo izvajalci imeli na odru, se je začel spraševati, ali ima vse skupaj sploh smisel.

"Vsi so me gledali in spraševali, kaj sploh počnem tukaj. Tudi sam sem za trenutek enako pomislil, potem pa se nisem več obremenjeval s tem. Preprosto sem se prepustil zabavi in užitku, da pojem."

Zmagovalno skladbo si lahko poslušate tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri