Domen Kumer pokazal svoje golo telo; oboževalcem so se zaiskrile oči

Domen Kumer pokazal svoje golo telo; oboževalcem so se zaiskrile oči (foto: Planet TV) Planet TV
27. 2. 2020

Priljubljeni štajerski glasbenik Domen Kumer, ki je pred leti kar dvakrat slavil na Melodijah morja in sonca, je zadnje čase, po krajši ustvarjalni pavzi, znova še kako aktiven na domačih glasbeni sceni.

Toda mojster uspešnice ni aktiven le na odru, ampak - sodeč po objavljenih fotografijah - tudi v fitnesu, kjer se trudi, kot pravi sam, negovati še notranjost telesa.  "Zunanjost je le delček lepote, ki sije odznotraj navzven. A notranjost je tista, katero moramo najbolje negovati," je ob zapeljivi in razgaljeni 'zgoraj brez' fotografiji, ki je požela val navdušenja, zapisal štajerski glasbenik Domen Kumer, ki je sicer znan po tem, da je vedno dobre volje in ki bo letos dopolnil 37 let.

Seveda so se pod fotografijo v hipu vsuli všečki, komentarji pa so bili izjemno pozitivni. "Domen, staraš se kot dobro vino. Z leti si vse boljši, le tako naprej," je zapisal le eden izmed sledilcev. In še kako je imel prav!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zunanjost je le delček lepote, ki sije odznotraj navzven 🙏 ⁣ A notranjost je tista, katero moramo najbolje negovati! ☺️⁣ ⁣ #kumrovamisel

A post shared by DOMEN KUMER (@domenkumer) on

Priporočamo