Domen Kumer se dokončno poslavlja od Slovenije

Domen Kumer (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
15. 6. 2014

O selitvi Domna Kumra v Avstrijo smo že pisali, a datum odhoda je bil pogojen z določenimi financami in prodajo nepremičnin. Številni so sicer mislili, da je to znova neka PR-poteza, a zdaj je dokončno. Domen zapušča Slovenijo in se začasno poslavlja tudi od glasbe!

"Končno so se stvari uredile, stanovanja prodala in zdaj s polno paro gradimo. V Avstriji smo kupili zazidljive parcele, na katerih bomo postavili tri večje objekte, od katerih bo eden, večstanovanjski, namenjen nadaljnji prodaji. Gradnja bo prihodnje leto končana in v tem času moram nekje živeti," doda.

"Zato sem se odločil, da bom čim prej spakiral kovčke in odšel. Za zdaj bom živel v Strassu, nedaleč stran od gradbišča, kjer sem si najel stanovanje. Že zdaj sem se dnevno vozil iz Maribora v Avstrijo in s tem si bom prihranil čas in vožnjo," pove Domen.

"Hkrati pa tukaj navezujem nove stike, tako poslovne kot zasebne. Delam in izpopolnjujem jezik in gradim na novem poslu." Pevec se je namreč preusmeril v posel, ki ga je zelo uspešno delal že njegov oče, in glasbo za zdaj pušča ob strani.

"Zdaj resnično ves čas in energijo vlagam v gradbeno-nepremičninski posel, tako da bom glede glasbe naredil premor. Ampak to ne pomeni, da sem z njo zaključil! To leto sem si zadal, da si ustvarim novo življenje, nov dom in zaženem podjetje, ki me bo preživljalo. Glasba ostaja del mene in ko se stvari umirijo, bom znova kaj napisal, zapel in posnel," s težkim srcem prizna Domen.

V načrtu v sklopu nove hiše in objekta je tudi nov studio

Pevec je pod Pohorjem imel tudi svoj prepoznaven studio, v katerem so prepevali in snemali številni znani glasbeniki. "Tudi to je del moje zgodovine. Objekt, kjer sem imel studio, je bil v denacionalizacijskem postopku in tako tudi vrnjen lastnikom. Nekaj časa, ko sem še verjel, da se bo objekt dalo odkupiti, sem še vlagal vanj, a pozneje se je izkazalo, da se bo omenjeni postopek zavlekel v nedogled in da je 800 evrov vsak mesec popolnoma nepotreben strošek. Tako sem objekt, v katerem je bil studio, oddal v najem. Nov studio je že v načrtu v sklopu nove hiše in objekta, ki ga gradim v Avstriji. Bo še večji in želje, ki jih imam, segajo prek slovenskih okvirjev," je še dodal Domen.

"Seveda Slovenije nikoli ne bom pozabil. Vedno bom s ponosom dejal, da sem rojen Slovenec. Ampak poudaril bom pa tudi, da je država v zadnjih letih zelo poskrbela, da je življenje državljanom zelo oteženo. Zato, zbogom, Slovenija!"

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri