Domen Kumer spet na operacijo!

Vir: Nova
30. 4. 2013

Pevec Domen Kumer je v zadnjem času precej bolj osredotočen na svoj videz kot na kariero, ki bi jo gradil v Sloveniji. Vidno shujšan in z novo postavo se je očitno odločil še za eno operacijo.

Kljub vsemu pa je Domen še vedno zelo prepoznaven obraz glasbene in medijske scene, zato ga opazijo na vsakem koraku tudi njegovi oboževalci. Dobili smo sporočilo, da je bil že kar nekaj dni zapored v Žalcu. In ni nam ušlo, da se je zadržal pri specialistu oftalmologu dr. med. Marjanu Irmanu.

Domen ima namreč že nekaj let težave z vidom, kar pa je skrbno prekrival z uporabo kontaktnih leč. Nosil je sicer tudi očala, ampak samo v studiu, kjer ni bil na očeh javnosti. "To, da imam težave z vidom, ni skrivnost. Nekaj časa se mi je vid slabšal in čakal sem, da bi se zadeva umirila, a se ni," je priznal Domen.

"Dr. Irman ima na področju vida veliko izkušenj, saj je v Sloveniji uvedel vse laserske metode in implantacijo umetne leče v oko. Bil pa je tudi več kot pet let edini izvajalec laserskih operacij dioptrije," je še skromno dodal Domen.

Kdo od naših estradnikov si je že privoščil operacijo oči, preverite v novi številki revije Nova.

Priporočamo