Domen Kumer: Težave z alergijo

Vir: Nova
22. 6. 2011

Vse do zadnjega dežja se vedno nasmejani štajerski pevec Domen Kumer ni kaj veliko pojavljal v javnosti, odpovedati je moral celo nekaj nastopov in snemanj.

Tudi ko se je pojavil, je bil brez volje in nerazpoložen, povsem drugačen, kot smo ga vajeni. Razlog za njegovo drugačno razpoloženje in ostajanje doma pa je bila močna alergija na cvetni prah. Domen pravi, da ne ve, katero cvetoče drevo je razlog za to, da je imel povsem zmašen nos, rdeče oči in zaradi glasilk tudi težave s petjem.

Zagotovo pa raste v bližini njegovega doma, saj sta se s podobnimi težava spopadala tudi bližnja soseda, glasbenik Damjan Vajde in njegova žena Kornelija. »Ko smo se srečali,« pravi Domen, »smo bili vsi trije brez prave volje, celo klepetati se nam ni ljubilo. Sedeli smo kot kup nesreče in upali, da bo začelo deževati in da bo dež očistil ozračje.«

Na srečo se je to kmalu zgodilo in Domen se počuti veliko bolje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri