Domen Kumer znova guli šolske klopi

Domen Kumer (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
29. 4. 2014

Pevec Domen Kumer s svojim odhodom in selitvijo misli povsem resno. To je šlo že tako daleč, da se je odločil, da bo izpopolnil svoje znanje iz nemškega jezika. Po vseh teh letih je znova sedel za šolske klopi, kar sprva ni bil ravno mačji kašelj.

V Bresternici, ki je le nekaj kilometrov iz Maribora, je našel razumevajočo predavateljico v jezikovni šoli Proverba, ki se prilagaja njegovim muham.

"Saj vem, da je težko izklopiti telefon in se zbrati, ko pa me hkrati čaka toliko dela. Všeč mi je bilo, da sem lahko izbiral med individualnimi tečaji, tečaji v dvoje ali skupinskimi tečaji. Nekako nisem tip človeka, ki bi sedel v predavalnici s 50 tečajniki. Raje imam zasebnost pri tem, kar počnem. Všeč mi je, da je zadeva individualna in da se lahko učitelj posveča učencu v medsebojni komunikaciji."

Domen obiskuje 30-urni intenzivni nadaljevalni tečaj nemščine stopnje A2. "V skupini smo štirje tečajniki in pred tečajem sem se udeležil razvrstitvenega testa, kjer so preverili moje predhodno znanje. Na podlagi tega so me uvrstili v skupino A2 po evropski klasifikaciji. Zanimivo mi je to, da predavanje ni monotono, ampak poteka v sproščenem vzdušju. In da tudi drugi ne gledajo name, kot na nekega znanega pevca, ampak na sošolca, ki prav tako kot oni guli šolske klopi," doda Domen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri