Domen Valič je bil važen prvošolček

Domen Valič je bil važen prvošolček (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
15. 9. 2017

Ker so šolarji znova zakorakali čez šolske pragove, smo zgodbe o dneh za knjigami poiskali pri priljubljenem igralcu. Domen Valič je pred leti svoje septembre sicer začenjal z nakupom novih potrebščin, danes pa s pestrim igralskim in plesnim urnikom.

Kakšen je bil prvi šolski dan, se verjetno spomni vsak, in Domen pri tem ni nobena izjema.

"Spomnim se, da sem se iz navadnega Domna v manj kot pol ure spremenil v črva z novim, čisto hudim rumenim modnim dodatkom ... Kako sem bil važen," je svoje prve spomine na prve dni z rumeno rutko orisal Domen in dodal, da ima lepe spomine tudi na srednješolske dni. "Na srednjo šolo imam zelo lepe spomine, a je bil čas gimnazije zame tudi precej zmedeno obdobje. Vsi govorijo, da moraš odrasti, čeprav si tega niti ne želiš, razen takrat, ko bi ti to prišlo prav. Rad sem bil otrok, ogromno novih odgovornosti in pravil pa mi je to seveda oteževalo. Naporno obdobje," nam je povedal igralec in dodal, da se v primerjavi s sošolci spominja manj dogodivščin iz srednješolskih dni. "

Takrat sem sicer pogosto manjkal ob ponedeljkih in petkih, predvsem zaradi mednarodnih plesnih tekem, ki sem se jih udeleževal v največji meri v zadnjem letniku," nam je pojasnil Domen, ki se je zdaj, prav v prvih dneh septembra, veliko posvečal miganju z boki. S številnimi svetovno priznanimi plesalci je 8. septembra namreč premierno nastopil v Cankarjevem domu v predstavi Dance Amore, v čudovitem projektu vrhunskega plesa, petja in igre.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story37/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 37/2017

Story 37/2017, od 07. 09. 2017