Dominika grozi: Če se vrnem na kmetijo, bom pokazala svoj pravi obraz!

13. 11. 2015

Dominika je optimistična glede dvoboja. Za Barbaro se je odločila na željo moških, ki so se Barbare naveličali. Če se bo vrnila na posestvo in če bo glava družine, pa bo pokazala svoj pravi obraz, je odločena, in se ne bo več grizla v jezik.

Druge zdrahe na kmetiji na kratko:

  • V prejšnjem tednu je Jacqueline večkrat pregloboko pogledala v kozarec in kasneje priznala, da je v preteklosti, zaradi tega že imela hude težave. Dokaj pogosto pa tekmovalci omenjajo, da si tudi Dominika rada privošči kakšen kozarček preveč. Na dan odhoda v kajžo naj bi, po besedah Franca in Fakija, Dominika spila kar znatno količino žganja, kar se je kasneje poznalo pri njenem obnašanju ob slovesu od tekmovalcev.
  • Niko opaža, da odnosi med Fakijem in Brunom že nekaj časa niso najboljši, zato pričakuje, da se bo Faki hotel najprej znebiti Bruna. To je kasneje tudi sam priznal. Da bi mu uspelo pa potrebuje dovolj glasov in zato je začel nagovarjati Franca. Ta je kakršnokoli mešetarjenje z glasovi ali vstopanje v klan odločno zavrnil. Bo to skrhalo njun odnos?
  • Barbara obljublja, da se ne bo predala, čeprav misli, da jo je Dominika izbrala prav zato, ker se ji zdi najlažji nasprotnik. O tem, kdo bo nova glava, se bo odločila takrat, ko bo morala oditi. Je pa priznala, da je Dominika že poskušala vplivati na njeno odločitev. Pričakuje tudi, da bo Faki v prihodnjih dneh postal še bolj brezobziren, saj mu bodo počasi začeli popuščati živci. Enako pa meni tudi za Nika.
  • Barbara in Dominika sta razmišljali o Jacqueline, ki je bila sama med moškimi. Na njen račun začneta stresati šale in prepričani sta bili, da je v tistem trenutku ravno prala Frančevo perilo. Mislita tudi, da bodo fantje z lahkoto izkoriščali njeno dobroto in ji nalagali opravila, ki jih sami nočejo. Morala jim bo kuhati in prati.

Nocoj na Planet TV.

Dominika pred dvobojem!

Franc ne gre v klan!