Dominika (Kmetija: Nov začetek) se bo borila do zadnjega diha!

Dominika (Kmetija: Nov začetek) se bo borila do zadnjega diha! (foto: Planet TV) Planet TV
23. 10. 2015

Dominika je mnenja, da je zdaj veliko bolj sproščena od ostalih tekmovalcev. Če se bo vrnila na posestvo, si želi postati članica gospode in tako bolj vplivati na dogajanje na posestvu, prepričana je tudi, da trenutno igro vodita Maruša in Faki, še posebej Maruša, ki na vse načine poskuša vplivati na Fakija. Dogajanje v današnji oddaji pa glede na njeno obljubo, da se bo borila do konca, zna postati še nadvse zanimivo.

In kaj vse se bo še dogajalo na najbolj slavni kmetiji v Sloveniji ta hip?

  • Anita je prepričana, da v tej igri nikomur ne smeš popolnoma zaupati. Pomembno je predvsem vedeti, na koga se lahko nasloniš in kdo ti bo stal ob strani, da lahko igraš svojo igro. Med pogovorom s Saško pa je razkrinkala tudi Franca, ki je na začetku veliko spletkaril proti Fakiju. Če bi Faki to vedel, je prepričana, da med njima ne bi bilo takšnega zavezništva kot je zdaj. Na koncu je še povedala, da je izbrala dvoboj moči.
  • Dominika naj bi Jacqueline obljubila, da jo bo v primeru poraza imenovala za glavo družine. V tem primeru si Jacqueline med gospodo želi Majo, Nika in Franca, Franc pa je to ponudbo zavrnil. Morebitna bodoča gospoda se je tudi že lotila vprašanja, koga poslati v naslednji dvoboj. Na vsak način se želijo znebiti Fakija. Franc jim je kot najbolj primernega nasprotnika predlagal Bruna.
  • Franc in Niko sta se med jutranjo molžo pogovarjala o dvobojevalkah, ki sta noč prebili v kajži za dvobojevalce in se hecala, kaj se je tam dogajalo. Ob mislita, da bo šlo za izenačen dvoboj, podoben tistemu med Fakijem in Sebastijanom.
  • Posebej v zadnjem tednu se je izkazalo, da Franc ne išče zaveznikov samo na eni strani. Zato ga je Saška vprašala, če se ni slučajno znašel v podobnem položaju kot Anita, ko je sedela na več stolih hkrati in kar so ji vsi močno zamerili. Franc se s to ugotovitvijo ne strinja in je povedal, da igra svojo igro in se ne opredeljuje na nobeno stran. Ne zanima ga niti, če mu to kdo verjame ali ne.

Pa še tole ...

Saj veste, da Franc za šalo izkoristi prav vsako priložnost, mar ne? No, tokrat je bil na vrsti Niko, ki se je med zabijanjem žeblja nekoliko nerodno naslonil na Franca.

  • Niko in Franc sta se odločila z deskami zapreti kuhinjo hlapcev, da bo v njej bolj topleje. In medtem, ko je Niko zabijal deske, je iskal pravo pozicijo, da bo najlažje zabil žebelj, se je tako nerodno obrnil, da se je s svojo zadnjico prislonil ob Franca. Ta je situacijo takoj izkoristil in se pošalil iz Nika, pri tem pa dražil še Majo.

Več o vsem tem pa že danes zvečer v oddaji Kmetija: Nov začetek!