Dominika na kmetiji že začenja z vladavino 'psihoterorja'!

Dominika na kmetiji že začenja z vladavino 'psihoterorja'! (foto: Planet Tv) Planet Tv
16. 11. 2015

Tekmovalci na čelu z glavo družine Dominiko so v pričakovanju tedenske naloge. Dominika se nadeja, da bodo nalogo padli in bodo tekmovalci živeli v še večjem pomanjkanju, kar bo vodilo v še bolj napete odnose med njimi.

Takole so se stvari zaostrile, odkar je glava družine Dominika:

  • Nova glava družine moškim na posestvu ni najbolj po godu in zato ji bodo poskušali nekoliko zagreniti življenje. Franc Dominiki pri vodenju kmetije ne bo pomagal, raje bo pustil Dominiki, da se znajde po svoje. Nato je Fakiju zaupal, da ima dovolj in da bo šel domov. Fakiju pa se zdi, da Franc to govori že od samega začetka in njegove grožnje ne jemlje preveč resno.
  • Pozneje se vendarle cela družina odpravila na travnik lovit ovce. A naloga je bila vse prej kot lahka. Lilo je kot iz škafa. Medtem, ko so vsi tekali za ovcami, pa je Dominika brzdala Jacqueline, naj se ne trudi preveč, saj si je želela,da že te naloge ne bi opravili. Po veliko padcih so bile ovce naposled vseeno v hlevu. A zakaj so ovce morali zapreti, kmetovalcem še vedno ni bilo jasno.
  • Dominika je Jacqueline tudi razložila svoj načrt s katerim bo poskušala obračunati z moškimi in ji svetovala, kako naj tudi sama ravna z njimi, če bo tedenska naloga fizično naporna. Jacqueline je vedno bolj jasno, da se bo morala odmakniti od Dominike, saj ocenjuje, da je njen način pretiran in zna se zgoditi, da bodo moški, če bodo uvideli njeno namero, pripravili maščevanje. Jacqueline je za kamere kmetije povedala še, da bi, če bi imela kakšno drugo možnost, iskala zavezništvo drugje.

Več o tem pa nocoj, v oddaji Kmetija: Nov začetek! Na Planet TV!

Psihoteror se pričenja!

Zavezništva se krhajo!

Bo šel Franc kar sam od sebe domov?