Donald Trump in Melania Trump: Donald, Rogaška, Manhattan

Vir: Story
18. 9. 2011

Govorice, da je Melania Trump pozabila na svoje slovenske korenine, so očitno res le govorice. Ta teden je namreč skupaj s svojim možem, poslovnežem Donaldom Trumpom, v veleblagovnici Macy's na Manhattnu v okviru sodelovanja s Steklarno Rogaška predstavila prodajno zbirko kristala iz Rogaške.

Podjetje, ki nosi ime Rogaška USA je že oktobra lani predstavilo sodelovanje z Donaldom Trumpom. Seveda je k temu v veliki meri pripomogla tudi Melania Trump rojena Knaus, kar je najbogatejši slovenski zet tudi priznal. “Za kristal Rogaške me je navdušila žena,” pravi Donald.

“A dokončna odločitev je padla, ko sem se sam prepričal o kakovosti njihovih izdelkov.” Seveda so v podjetju na to sodelovanje izjemno ponosni, še posebej, ker ima Donald veliko kristalnih izdelkov že v svojem domu in tudi na svojem letalu.

Poslovnež jih je tudi spodbudil, da se bodo še bolj usmerili v kategorijo poslovnih daril. V Ameriki izdelke Rogaške prodajajo pod znamko Trump Home Crystal Collection. Ko je bil Donald še prepričan, da želi kandidirati za ameriškega predsednika, je izjavil, da bi s kristalom iz Rogaške z veseljem opremil tudi Belo hišo.

No, zdaj je kandidaturo umaknil, v kristal pa še vedno verjame. Prav ta teden so v newyorški veleblagovnici Macy's na Manhattnu predstavili prodajno zbirko kristala iz Rogaške. Na Trumpovi spletni strani pa jo opisujejo kot ročno izdelano kolekcijo, ki vam ponuja priložnost, da živite bogato, ne da bi pri tem zapravili pravo bogastvo.
Donald sicer s tem nima težav, zapraviti bogastvo namreč, saj sta njegovo in Melanijino življenje vse prej kot skromni.

Tudi kar se družabnih dogodkov tiče. Pred kratkim bi se morala udeležiti poroke Kim Kardashian v kalifornijskem Montecitu, a sta ceremonijo preskočila. Zanimivo je to, da je Donald pred časom odslovil Kimino sestro Khloe z nacionalne televizije, a je bil vseeno povabljen na poroko. Na isti dan je bil namreč turnir v Trump National Golf Club v Bedminsterju.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story