Dejan Krajnc: "Otroci so najbolj iskreno občinstvo!"

... vrgel pa se bo <br />tudi v Bohinjsko <br />jezero. (foto: Instagram) Instagram
Vir: Nova
25. 6. 2019

Poskočni muzikantje so pred poletjem prestavili še v prestavo višje, tokrat so uslišali želje svojih najmlajših oboževalcev. Predstavili so namreč otroško pesem Pika poka, ki je med otroki odlično sprejeta. Sicer pa je pred fanti delavno poletje, kot nam je zaupal Dejan Krajnc, najbolj delovno doslej, zato bo časa za počitek le malo.

Poskočni muzikantje so presenetili z novo izbiro, namesto nove narodno-zabavne himne so predstavili pesem namenjeno najmlajšim.

Dejan Krajnc

“Zato smo se odločili, ker smo vso Slovenijo, predvsem pa vrtce in nižje razrede osnovnih šol, okužili z našo Adijo Madam, ki je postala prava himna najmlajših. Po novem se ne bo pelo Adijo, Adijo, Adijo Madam, ampak tudi PIKA-POKA,” pojasnjuje Dejan in ob tem pojasni, da je glasbenikom ustvarjanje za otroke vedno v veliko veselje.

Tudi Poskočni muzikantje se radi zabavajo in igrajo z najmlajšimi. In zakaj? “Ker so najbolj iskreno občinstvo. Ko jim je nekaj všeč, te z nasmehom nagradijo, ko pa jim kaj ni po godu, ti pa dajo hitro vedeti, da to ni okej,” pove glasbenik. Ob novi pesmi jih je tako čakala kopica dela, počivali pa ne bodo niti poleti: “Uh ... tako delovno poletje, kot bo letos, pa še ni bilo nikoli. Lahko se pohvalimo, da nastopamo minimalno trikrat na teden, vmes pa še snemamo nove skladbe, videospote, vadimo, se redno udeležujemo raznih intervjujev ... Nova skladba bo skupaj s poletnim videospotom, ki je že posnet, pripravljena že zelo kmalu, na zadnji šolski dan.”

Letos v Grčijo!

Dejan slovi kot velik ljubitelj poletja, kljub zelo natrpanemu urniku pa si bo tudi letos vzel nekaj dni za počitek. “Čeprav Poskočni poleti igramo največ, nikoli ne pozabimo na teden dni dopusta, ki ga sam vedno izkoristim nekje v vročih krajih, daleč od doma. To je ta najboljša plat. Letos je na vrsti Grčija,” poudari muzikant in v isti sapi razloži, da bo med poletjem skočil še na nekaj kratkih oddihov. Na spisku je tudi sosednja Hrvaška, odkrival pa bo tudi lepote Bohinja. Morda mu uspe skočiti še v London. In kje ga boste na grških otokih našli? Pod palmo ali med aktivnim preživljanjem časa? Dejan ne okleva: “Ko se dela, se dela/ko, se dopustuje, se dopustuje ... prisegam na

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri