Doris Pinćić: Kariero in ljubezen lahko uskladiš

Doris Pinćić: Kariero in  ljubezen  lahko uskladiš (foto: POP TV) POP TV
Vir: Story
20. 8. 2012

Doris Pinćić, 23-letno igralko iz Zadra, je vloga Lare Božić v Larini izbiri izstrelila v sam igralski vrh. A še vedno skromna in prijazna igralka sebe ne dojema kot zvezdo. In res je tako, zelo dostopna, topla in prijazna. Pravi, da mora v življenju še veliko narediti, da se bo lahko imela za zvezdo.

Story: Ali vam je vloga Lare na neki način spremenila življenje?

Preselila sem se v Zagreb, dobila vlogo v seriji, ki je dosegla velik uspeh, in potem tudi v filmu, ki dnevno ruši vse rekorde. Vse to je seveda vplivalo na moje življenje in ga do neke mere tudi spremenilo. Čeprav sem od začetka vedela, da bom igrala v seriji, ki jo bodo prikazovali v udarnem terminu, in da bom imela veliko dela, seveda nisem mogla vedeti, kaj me v resnici čaka. Vseeno pa sem, kljub tempu in vsem obveznostim, ki so si sledile, in ki so spremenile moje življenje, zelo srečna, ker delam tisto, kar me vseli in od česar lahko še dobro živim. Hvaležna sem, da sem kot mlada igralka dobila tako enkratno priložnost.

Story: Ste se takoj, ko ste prebrali scenarij, odločili sprejeti vlogo?

Če sem povsem iskrena, sem se na začetku malce bala, a sem hitro ugotovila, da nima smisla izgubljati energije z nekimi strahovi in razmišljanjem o tem, ali bo stvar uspešna ali ne. Vso energijo sem vložila v to, da bi bila Lara čim boljša. Vsak dan posebej sem z veseljem hodila na snemanja in ustvarjala lik, ki sem ga igrala.

Story: Zakaj, mislite, so izbrali prav vas?

Najprej zaradi videza. Prav tako si je Laro namreč predstavljala kreativna producentka in avtorica koncepta Jelena Popović Volarić. Potem pa je bila pozneje tudi neka podobna energija med menoj in likom, ki ga igram.

Story: Zelo mladi ste in Lara vas je izstrelila v sam vrh priljubljenosti. Mislite, da se vas bodo ljudje še dolgo spominjali po tej vlogi in ali se bojite, da se je dolgo ne boste mogli otresti?

Malo se čudno počutim, ker me imajo za zvezdo. Pravzaprav niti ne vem, kaj naj bi to točno pri nas pomenilo. Srečo imam, da delam to, kar imam rada, in zgodilo se je, da je pač slučajno to moje delo postalo javno. Zavedam se, da lahko vsa ta priljubljenost zelo hitro mine. Menim pa, da te lahko kličejo zvezda šele po dolgotrajnem in trdem delu. Prave zvezde so za mene kolegi Marija Kohn in Frane Peršina, ljudje, ki imajo za seboj leta izkušenj, številne vloge in projekte. Vsi mi preostali smo le dobili odlične priložnosti za začetek kariere. Veselim se tako Lare kot novih vlog, ki me še čakajo.

 

Celoten intervju si preberite v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story