Doris Pinčić začarala znanega Slovenca!

Vir: Lea
8. 5. 2013

Igralka Doris Pinčić, ki igra naslovno vlogo v priljubljeni hrvaški telenoveli Larina izbira, se je te dni na svoji koži prepričala, kako priljubljena je tudi v Sloveniji.

Na povabilo TV-oddaje Ujemi sanje je bila namreč gostja na veliki prireditvi ob šestem rojstnem dnevu (fotografije z dogodka si lahko ogledate TUKAJ). Pri tem so jo nadvse razveselili obiskovalci, ki so si poleg drugih nastopajočih prišli v živo ogledat tudi priljubljeno Laro.

Med srečanjem v zaodrju je spoznala tudi slovenske estradnike, ki so nastopili na prireditvi. Med njimi je bil tudi Matija Puž, ki se je srečanja zelo razveselil, saj nadaljevanko spremlja. Izkoristil je priložnost in z Laro poklepetal, poskusil pa je tudi izvedeti, kaj se bo v nadaljevanki dogajalo. Serija se namreč po treh nadvse uspešnih sezonah počasi končuje, zato radovednost, kaj nas čaka še v prihajajočih mesecih, nikakor ne preseneča.

Ali je Matiji uspelo kaj izvedeti, preverite v novi številki revije Lea, za katero je Lara povedala tudi, kaj jo je pri nas najbolj prijetno presenetilo.