Ljubezen po domače: Doroteja Knehtl pred časom ni našla lepih besed za Tamaro Korošec, zdaj pa se je med dekleti zgodilo tole

Ljubezen po domače: Doroteja Knehtl pred časom ni našla lepih besed za Tamaro Korošec, zdaj pa se je med dekleti zgodilo tole (foto: POP TV) POP TV
20. 8. 2020

Verjetno se še spomnite Doroteje Knehtl, ki se je v šovu Ljubezen po domače borila za Renata Lužarja. Na koncu ji ni uspelo, za njegovo srečno izbranko Tamaro Korošec pa takrat ni našla ravno lepih besed.

V šovu Ljubezen po domače sta se Doroteja Knehtl in Tamara Korošec borili za pozornost postavnega Renata Lužarja, na koncu je bitko dobila Tamara, ki je bila kasneje z njim tudi kar nekaj časa v razmerju.

Doroteja tega takrat ni najbolje prenesla, za našo spletno stran pa je dejala, da je šla Tamara že tako ali tako takoj v posteljo z Renatom: "Kolikor sem jaz slišala, ja. Meni je vseeno, ali sta ali nista. Že od samega začetka mi je bilo vseeno. Renato mi sploh ni všeč! Zame je vse skupaj bila samopromocija! Vseeno mi je zanj. O Tamari nimam kaj reči. Ne vem, kaj bi rekla. Brez besed sem. Sploh je ne komentiram! O njej nimam kaj slabega za povedati, ker je ne poznam in se z njenimi dejanji ne obremenjujem. Jaz imam svoje življenje in ona svoje."

Po izpadu pa je Doroteja dodala še: "Jaz sem se sama izločila. Sem zelo srečna, saj se ne ukvarjam z Renatom ali Tamaro. Vendar ne želim, da se vtikata v moje življenje. Jaz čez njo nimam nič za povedati, ona ima čez mene veliko!"

A kot kaže sta dekleti že zakopali bojno sekiro, saj so s POP TV sporočili, da bomo Tamaro in Dorotejo lahko spremljali v oddaji Ljubezen po domače na kavču, v kateri bosta komentirali dogajanje v 4. sezoni šova, ki se začne 5. septembra.

In kako se dekleti razumeta danes? "Tejkolino. Zanimivo ne ... Šovi lahko ločijo ljudi, skregajo, napačno predstavijo, lahko jih pa tudi ponovno povežejo," je na svojem Facebooku zapisala Tamara in objavila njuno skupno fotografijo, kjer je jasno, da je zdaj med njima vse v najlepšem redu.