Doroteja Knehtl iz Ljubezni po domače: Poglejte si, kaj počne zdaj

Doroteja Knehtl iz Ljubezni po domače: Poglejte si, kaj počne zdaj (foto: POP TV) POP TV
3. 6. 2020

Dorotejo smo si gledalci zapomnili iz druge sezone šova Ljubezen po domače, v katerem je skušala osvojiti srce Renata Lužarja, a ji to ni uspelo.

Dve leti po tem pa je postavna Doroteja za 24ur.com spregovorila o tem, kaj ji je prinesla izkušnja iz šova in kaj počne danes.

Med drugim je dejala: "Nekako odrasteš, moje vedenje je drugačno. Šov mi je dal res veliko pozitivnih izkušenj. Da te na neko preizkušnjo, tam si sam in se moraš znajti, dorasteš. Vidiš, da si lahko marsičemu kos."

Pravi še, da je začela delati na sebi in se odločila za nadaljevanje izobraževanja, vpisala se je namreč na pedagoško fakulteto, kjer je zelo pridna. Trenutno končuje prvi letnik študija, ki ji je kar pisan na kožo. Po poklicu je pomočnica vzgojiteljice, a svoje znanje zdaj nadgrajuje.

Spregovorila je še o enem svojem spoznanju: "Biti dober človek ni zagotovilo, da bodo tudi drugi ljudje vedno dobri do tebe. Imaš le nadzor nad seboj in nad odločitvijo, kakšna oseba boš sam. Kar zadeva druge ljudi, imaš na voljo samo dve možnosti: jih sprejeti ali oditi stran."

Doroteji želimo vse dobro na njeni nadaljnji poti in uspešno dokončanje študija.