Doroteji Knehtl se je uresničila želja: Prvič se je sprehodila po modni pisti!

Doroteji Knehtl se je uresničila želja: Prvič se je sprehodila po modni pisti! (foto: Doroteja Press) Doroteja Press
24. 10. 2018

Dorotejo Knehtl velika večina pozna iz resničnostnega showa Ljubezen po domače. Tam se je izkazalo, da to mlado dekle ni za delo na kmetijo, njene sanje so bile takrat, da bi bila fotomodel in da bi jo videli na modni pisti. 

Lahko torej rečemo, da se Doroteji samo nekaj mesecev po prenehanju predvajanja šova na televiziji te sanje dejansko uresničujejo.

A gremo lepo po vrsti ...

"Pred dobrimi tremi meseci je začela sodelovati z Agencijo MLADE DIVE. S tem so se začeli prvi koraki do uresničevanja njenih sanj. V zelo kratkem času je naredila precej promocijskega materiala posnetega na raznih lokacijah: Laško, Celjski grad, Biograd na moru, Ljubljana ... V kratkem so jo k sodelovanju povabili fantje iz Ansamnla Vikend, če bi sodelovala v njihovem najnovejšem videospotu, kjer je imela glavno vlogo zapeljive učiteljice. Malo za tem je v Ljubljani snemal nov videospot Jan Plestenjak na katero snemanje jo je napotila njena nova Agencija. Tako je sodelovala tudi v najnovejšem projektu Jana Plestenjaka POVEJ MI KAJ BI RADA. Posnela je dve TV reklami za tuje tržišče, eno na Bledu, drugo v Ljubljani. V kratkem se bodo začele predvajat. Trenutno sodeluje v projektu City Magazina iz Ljubljane," pravi Miran Ozimič, ki je Dorotejo vzel pod svoje okrilje.

"Njen prvi sprehod po modni pisti pa se je zgodil v nedeljo, 21. oktobra, na 19. Frizerskem festivalu v Ljubljani. Izbrana je bila med 6 modelov izmed 45 dekleti. Njene dolge lase so skrajšali za skoraj 15 centimetrov, pričesko pa ji je uredila Francesca Morelli z ekipo Akademije Trimužijade iz Logatca in to pred 900 frizerkami in frizerji iz Slovenije, Hrvaške in Italije."

In ko so mojstri frizerji končali svoje delo na glavnem odru so se modeli morali sprehoditi še po odru in pokazati, kar so naredili mojstri svojega.

"... tako se je Doroteja prvič sprehodila po modni pisti, saj je tudi frizura del mode ... Dva dni so jih urejali, barvali, strigli in končni rezultati so bili osupljivi.. Posebna stilistka jih je oblekla svojim idejam primerno. Po končanem prvem delu showa so še vsa dekleta pozirala za slikanje na standu Akademije Trimužijada iz Logatca. Mimoidoči so bili več kot navdušeni nad videnimi frizurami."

Lahko torej rečemo, da se Doroteji počasi uresničujejo njene želje in da jo bomo verjetno kmalu lahko videli tudi v kakšni reklami, videospotu, na plakatu. In to vse ob službi, ki jo zelo razveseljuje. To je: delo z otroci.