Dragan Gajić podprl projekt podariMalico

Zbrali so več kot 1000 EUR! (foto: Matevž Homovec) Matevž Homovec
5. 11. 2013

Slovenski rokometni reprezentant Dragan Gajić je postal podpornik dobrodelnega projekta podariMalico, ki pomaga učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah.

V duhu zbiranja sredstev za socialno ogrožene otroke se je 30. oktobra odvila tudi rokometna tekma med Slovenijo in Švico v Velenju.

V znak podore so si rokometaši nadeli oranžne majice z napisom podariMalico, Rokometna zveza Slovenije z Draganom Gajićem na čelu pa je vse donacije zbrane tisti dan podvojila.

Tekma se je končala z dvojnim slavjem, saj so naši rokometaši v 1. krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2015 premagali izbrano vrsto Švice, za projekt podariMalico pa so zbrali več kot 1000 EUR.

Tudi vi lahko pomagate otrokom, ki si ne morejo privoščiti osnovnih potrebščin in imajo edini obrok v šoli. Toplo vabljeni, da obiščete spletno stran podarimalico.si in pomagate po svojih najboljših močeh.

V videoposnetku si poglejte, zakaj se je za podporo projekta odločil Dragan:

Uporabniki mobilnih omrežij Mobitel, Simobil, Tušmobil in Izimobil lahko donirate tudi prek SMS sporočil.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo PODARI5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za otroke, ki živijo v težkih materialnih razmerah.

Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena šolam, ki jih bodo porabile za plačilo šolskih malic ali nakup osnovnih šolskih potrebščin, ki jih otroci potrebujejo.