Dragan in Aida Gajić drugič starša: Mia je na svet prijokala v dobri uri

Dragan in Aida Gajić drugič starša: Mia je na svet prijokala v dobri uri (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
6. 7. 2017

Rokometašu Draganu Gajiću in njegovi ženi, novinarki Aidi, se je uresničila velika želja in zdaj imata otroka z majhno starostno razliko.

Ko sta lani za novoletne praznike izvedela, da po sinčku Niku pričakujeta še hčerko, je bila sreča popolna. 15. junija je na svet prijokala njuna deklica Mia, Aida pa nam je samo nekaj dni po porodu zaupala, kako se počuti.

Aida je popadke dobila že večer prej, vse noč se je zbujala, vendar konkretne bolečine še ni bilo. "Ravno naslednji dan pa sem imela redni pregled oziroma ctg. Nastopil je tudi predvideni dan poroda. Po pregledu me je ginekolog kar napotil v porodnišnico, češ da se nekaj dogaja. Vendar sva se z Draganom najprej odpravila še na sladoled, šla po sina Nika v vrtec ter ga odpeljala k babici. Potem pa v Postojno. Zaradi zastojev na cesti je bil mož kar nervozen, jaz pa sem pela vse do porodnišnice, bilo je prav smešno. Po prihodu so me takoj sprejeli v porodno sobo in v dobri uri sva že držala Mio.

Res odlična izkušnja," navdušeno opisuje Aida, ki ne more prehvaliti moža Dragana, ki ji je stal ob strani, ter osebja porodnišnice Postojna, še posebej babico Polono.

"Porod z Nikom je trajal veliko dlje, kar 14 ur, in bilo je res utrujajoče, ampak enako lepo. A zato, ker je tako dolgo trajalo, je bilo tudi bolj intimno. Se je pa Nik rodil v Franciji," pove mlada mamica, ki podoživlja tiste prve občutke s hčerko.

"Tega se ne da opisati. Čustva, ki te preplavijo, ko na prsi dobiš bitje, ki si ga nosil toliko časa, so neverjetno intenzivna. Naval sreče, evforije in adrenalina, po drugi strani blaženosti ter ljubezni je res izjemen. Še najbolj zato, ker veš, da je to bitje plod ljubezni in odnosa do tvoje sorodne duše," zaupa Aida in doda, da je bil bratec Nik na začetku kar malce zmeden, ko je videl sestrico. "Ni točno vedel, kaj se dogaja. Pa smešno se mu zdi, kadar Mia joče ali pa se oglaša. Hodi jo gledat v posteljico in se ji smeji. Nima pa še občutka, kako ravnati z njo, saj je še premajhen. Vse to še pride na vrsto," veselo pove lepa plavolaska, ki se zaveda, da velik del k starševstvu prinese tudi oče.

"Dragan je najboljši oče in mož, ki bi si ga lahko želela. Vem, da se sliši 'pocukrano', ampak zelo pomembno je, kakšnega partnerja ima ženska ob sebi. Jaz pa si ne bi mogla želeti boljšega. Ne nazadnje sva v tem skupaj, saj je z dvema malima otrokoma res pestro. Ampak za zdaj nama gre odlično. Dragan se veliko bolj posveča Niku, jaz pa skrbim za Mio, se pa vsake toliko časa zamenjava. Mislim, da smo šele zdaj popolni, saj imamo zdrava otroka, fantka in punčko. Res uživamo," še sklene ponosna mamica.

Barbara Majič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story27/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 27/2017

Story 27/2017, od 29. 06. 2017