Dragić in Dončić: Zvezdi v družbi zvezdnikov

Večkrat je poziral tudi že s trenutno 
najboljšim nogometašem 
na svetu Cristianom Ronaldom. (foto: Profimedia, osebni arhiv) Profimedia, osebni arhiv
Vir: Nova
16. 10. 2017

Naša zlata košarkarja Luka Dončić in Goran Dragić sta si po svetu že prislužila zvezdniški status, zaradi česar se brez težav družita tudi s številnimi znanimi obraz iz sveta športa in zabave.

 

Luka je imel možnost spoznati Alvara Morato, nekdanjega člana galaktikov, ki je s poletnim prestopnim rokom oblekel barve londonskega Chelseaja.
Na odprtem prvenstvu v Madridu pa se je družil tudi s španskim teniškim asom Rafaelom Nadalom …
… in Srbom Novakom Đokovićem.
Luka v družbi nogometašev madridskega Reala.
V španski prestolnici pa je naletel tudi na nekdanjega galaktika Roberta Carlosa.
Goran in George Clooney – je slika prava ali ne? Komentarji pod sliko so namigovali, da gre za fotomontažo, v resnici pa se Goran druži tudi s takimi zvezdniki.
Eden izmed najbolj nepozabnih košarkarjev NBA Steve Nash v družbi Dragića.
Čez lužo pa je očitno naletel tudi na priljubljenega Harisa Džinovića.
Legendarni košarkar Kobe Bryant se je očitno zelo razveselil Gorana Dragića.

Mladega Luka, ki že nekaj let živi v Madridu, s tribun pogosto spremljajo tudi nogometaši kraljevega kluba, za katerega seveda navija tudi slovenski reprezentant. Njegova velika ljubezen je že vse od malih nog tudi nogomet.

"Nogomet je že od malega moja velika strast. Kot otrok sem najprej začel igrati nogomet, nato sem se preusmeril v košarko, tako si še danes rad v španski prestolnici ogledam tekme kraljevega kluba.  Vesel sem, kadar v Madridu srečam nogometne zvezdnike, Ronaldo pa je bil nekajkrat tudi na naših tekmah. Takrat se počutim še posebej dobro," je povedal Luka, ki mu je uspelo v zadnjih nekaj letih spoznati kar lepo število nogometašev belega baleta.

Na drugi strani Atlantika pa ob znane obraze pogosto naleti tudi Goran Dragić, najsi ga ti spremljajo s tribun in navijajo za Miami Heat ali pa se z njimi spozna na kakšni gala prireditvi.

Maja Muhič

Priporočamo