Družina Bešter skupaj pripravlja odajo na Net TV

Družina Bešter skupaj pripravlja odajo na Net TV (foto: Story press) Story press
Vir: Story
31. 5. 2017

Za družino Bešter je že veliko skupnih projektov, a so v aprilu Nataša, Dino in Ana odprli novo poglavje skupnega dela pred kamerami.

Pred njimi so namreč novi izzivi pod okriljem oddaje Pika na i. Aprila je na NET TV premierno uprizoritev namreč doživela oddaja, v kateri se voditeljica Ana Bertoncelj Bešter iz malce drugačnega zornega kota loteva tem, o katerih se še vedno govori z zadržki.

V slabi uri se v družbi gostov namreč na sproščen način loteva tematike družine in otrok, hišnih ljubljenčkov, zdravja, športa, alternative, zdravega bivanja in oddihov, kot nam je povedala simpatična družinica, pa bodo pogovori pred kamero dodali piko na i vsakemu vprašanju omenjenih tematik.

Pika na I

"V Mariboru nas vsak teden čakajo velik studio, prijazna in profesionalna ekipa z odlično tehniko in lepa scena," nam je povedala Nataša, ki skrbi za številne vidike oddaje, tudi za pripravo na nove teme in goste.

"Oddaje so svetovalne, zabavne, poučne, prijazne, pozitivne ... V eni uri je zato v Aninem studiu zelo zanimivo in prijetno, goste pa z Ano izbirava skupaj. Najlepše pa je to, da so oddajo gledalci že vzeli za svojo," je z veseljem povedala Nataša po dobrem mesecu predvajanja oddaje, v kateri sicer sodelujejo kot družina, saj se je Dino tudi v tej oddaji postavil za snemalno kamero. Ana je simpatična voditeljica, magistra sociologije, a tudi z mnogoletnimi televizijskimi izkušnjami, saj se je marsikomu v spomin vtisnila iz oddaje, ko je v paru z znanimi Slovenci poskušala v športnih aktivnostih premagati Taijija Tokuhiso.

Foto: Story Press

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story21/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 21/2017

Story 21/2017, od 18. 05. 2017