Številni se sprašujejo, kako je lahko Boštjan Romih (skupaj s svojo družino) videti tako sveže, TO je njihova skrivnost

10. 5. 2023
Deli
Boštjan ne skriva, da je ena najbolj rednih gledalk Ambientov prav njegova žena Lara, ki je priznana arhitektka. Po vsaki oddaji z veseljem pokomentirata prispevke. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Priljubljeni voditelj je videti izjemno mladostno in v odlični formi, tako kot drugi člani njegove simpatične družine. Ne počnejo nič posebnega, a imajo odlično navado, ki se jim še kako obrestuje.

Če ste tudi vi med tistimi, ki se sprašujejo, kako je mogoče, da je družina Boštjana Romiha (z njim vred) videti tako dobro, vam tukaj ponujamo odgovor, ki ga je razkril kar voditelj sam - pravi, da njihova družina najbolj uživa lokalno pridelano hrano, ki jo kupijo na bližnjih kmetijah.

Preberite še: Ana Praznik je odločno zaprla usta vsem kritikom oddaje Delovna akcija, negativnežem pa sporoča tole ...

"Ker živimo na vasi, je ta možnost še bolj priročna. Sicer prisegamo na ekološko pridelano hrano, a v prvi vrsti prevlada to, da je ta hrana okusnejša, pa čeprav je zanjo treba odšteti kakšen evro več kot v trgovini," je že pred časom razkril za portal njena.si.

Dodal je, da skušajo jesti zdravo in da je naravnost odlična kombinacija beljakovin in zelenjave, ali pa ogljikovih hidratov ali zelenjave. Imajo pa še eno navado: kruh si pečejo sami! "Začel sem jaz, ki sem se peke kruha že v mladosti naučil od mame, potem je to od mene prevzela Lara, ki speče zdaj boljši kruh kot jaz. Moko kupimo pri kmetu, prednost pa je tudi v tem, ker mešanice za kruh lahko pripravljamo sami," je še povedal Boštjan.

Morda vas zanima: Bine Volčič po selitvi kot strela z jasnega udaril s takšno novico, ki je mnoge presenetila

Kateri kruh pa jim je najbolj pri srcu? Najraje posegajo po kruhu s semeni, v katerih so poleg sončničnih tudi lanena in sezamova semena. Seveda pa so tudi ljubitelji gibanja in narave, tako da ne pozabijo na šport. Kombinacija takega načina prehranjevanja in gibanja je zagotovo zmagovalna, ko gre za ohranjanje zdravja in posledično še dobrega videza.

  • Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave