Družina Natalije Verboten v solzah

11. 2. 2020
Deli
Družina Natalije Verboten v solzah (foto: Natalija Jelušič Babič)
Natalija Jelušič Babič

Vsi tisti, ki imamo doma psičke ali mačke, še kako zelo vemo, kaj pomeni izguba štirinožnega prijatelja. Veliki ljubitelji živali so med drugim tudi v družini pevke Natalije Verboten, ki so po dolgotrajni neozdravljivi bolezni izgubili psička Rockyja, ki je bil več kot deset let del družine.

Glasbenica Natalija Verboten je žalostno vest sporočila preko družbenih omrežij, ob tem pa se je zahvalila vsem, ki so pomagali višavskemu terierju: "Skoraj 13 let je bil bel višavček Rocky del naše družine. Danes nas je zapustil po dolgotrajni neozdravljivi bolezni. Hvala dr. Dejanu Eisnerju in njegovi celotni ekipi Veterinarske ambulante Eisner za vrhunsko in predano oskrbo v vseh letih kar skrbite za naše živali."

Spomnimo. Višavček Rocky je bil Natalijino rojstnodnevno darilo srčnemu izbrancu Dejanu, saj si je vedno želel belega koštrunčka. Kljub temu, da je imela Verbotnova takrat muco Ajo, so se vseeno odločilo še za psička. Predvsem na začetku je bil za muco kar velik šok, a se je na koncu navadila na novega navihanega terierčka.