Družina Pavec: Na obisku pri mali pevki

Družina Pavec 1 (foto: jb) jb
Vir: Story
29. 1. 2010

Pri vodji skupine Atomik harmonik Janiju Pavcu je bilo vedno živahno in vese­lo. Tako je tudi zdaj, ko sta z Nino Mavrin za božično darilo dobila ljubko malo hčerkico Saro, ki bo očitno nekoč še zvezdnica (svetlolasa je, tako da se očka že šali, da bo pevka pri atomikih čez kakšnih 20 let …), saj je prav lepo pozirala našemu fotografu.

Jani in Nina sta po letu in pol zveze lani začela razmišljati, da sta že dovolj stara za otroka. 35-letni glasbenik in 28-letna plesalka, manekenka in ne nazadnje političarka (bila je kandidatka SNS) pa sta bila hitra in učinkovita, tako da ju je uspešno spočetje kar malce presenetilo.

Nina je nosečnost dobro prenesla, zredila pa se je za 13 kilogramov, vendar moramo priznati (glede na to, da jo ves čas spremljamo), da nam pravzaprav ni jasno, kam so šli, saj niso bili opazni, zdaj - pet mesecev po porodu - pa je še bolj suha, kot je bila prej. Ali pa je to le vtis, glede na to, da se je v obraz precej spremenila. Če je bila prej še dekliško zaobljena, je zdaj dobila bolj ozke in materinske poteze.

Kaj vse sta nam še zaupala Jani in Nina, pa si poglejte v ekskluzivnem videoposnetku srečne družinice.

Jani Pavec - Jani Pavec

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story