Družina Rebeke Dremelj je nadvse prikupna, poglejte si njeni mali princeski in Rebekina starša!

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
6. 4. 2021

Priljubljena pevka in podjetnica ne skriva ponosa, ko gre za njeno družino.

Povsem upravičeno, saj so izjemno povezani in ljubeči drug do drugega. Rebeka Dremelj svoji hčerkici ne izpostavlja javnosti, če pa že objavi kakšno njuno fotografijo, pa vedno poskrbi za to, da sta njuna obrazka zakrita. Tudi tokrat je bilo tako, ko je objavila sliko, na kateri sta njeni punčki v družbi babice in dedka.

"Dragi moji, vse najlepše vam želi naša družina! En član manjka, ampak vam maha iza fotoaparata. Vesele praznike!," je ob prikupnem prizoru zapisala Rebeka, njeni sledilci pa so takoj opazili, da gre za družino, v kateri res domuje ljubezen. Na sliki ni njenega Sandija, ki je s fotoaparatom ujel lep trenutek.

Sicer je Rebeka že pred časom jasno dala do znanja, koliko ji pomeni njena mama, saj ji je ob življenjskem jubileju namenila čudovito čestitko. Takrat je zapisala: "Rada te imam! Neskončno te imam rada. In vse kar si želim je, da se postaram in ti si ob meni! Ker si ne predstavljam, komu bom jamrala čez Sandija, češ otroke, čez službo, čez prijatelje, če tebe ne bo. Ne predstavljam si, kdo me bo držal za roko takrat, ko bo hudo .... Zato le glej, da paziš na svoje zdravje! Si me slišala? Da paziš, da se imaš rada- prvo sebe, šele potem vse nas!" In mama zagotovo upošteva hčerkine želje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo