Družina Urške Vučak Markež se prilagaja njenemu delu

Družina Urške Vučak Markež se prilagaja njenemu delu (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Lady
4. 4. 2018

Urška Vučak Markež je s svojim plesom v lanski sezoni šova Zvezde plešejo zagotovo požela veliko pozornosti, letošnje tekmovalce pa tudi sama redno spremlja.

"Televizijska oddaja Zvezde plešejo je čisto po mojem okusu, za to sem res hvaležna vesolju, da mi je namenilo biti v njej. Sicer pa nobene oddaje pri nas doma ne gledamo redno. Če se znajde na zaslonu in je zanimivo, ostane, če ne, preklopimo. Takšnih oddaj je dovolj, televizija se čisto preveč gleda," meni Urška o zabavnih oddajah. Sama se zdaj posveča delu v Špas Teatru, kjer igra v predstavi Dekliščina.

"Kmalu bo na sporedu še ena sezona Slovenskega pozdrava, sicer pa na Planet prihaja nova serija Gorske sanje, kjer bom tudi kakšno rekla," o svojih načrtih še pove Urška. Seveda pa se njenemu delu prilagaja tudi njena družina. "Vesela sem, da jo imam. Z veseljem se vračam domov, čeprav tudi svoje delo z užitkom opravljam. Mislim, da odlično obvladamo logistiko. (smeh) Stvari sicer delamo bolj tik pred zdajci, saj se posvečamo trenutnim prioritetnim nalogam, med katere spadajo tudi crkljanje, pogovor in besede rada te imam."

Besedilo: Mima // Foto: Aleksandra Saša Prelesnik