Družinica Đurić Ribič: Tesno povezana s svojimi dekleti

18. 3. 2017 | Vir: Story
Deli
Družinica Đurić Ribič: Tesno povezana s svojimi dekleti (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Včasih lahko kakšen utrinek iz njihovega skupnega življenja ujamemo na družabnem omrežju ali dogodku in kar lahko vidimo, je krasno. Simpatična družinica Đurić Ribič pritegne pozornost, kjerkoli se pojavi, in prav s tem v mislih smo tokrat poklepetali s 'tremi stebri družine', z mamo, ženo, pevko in igralko Tanjo Ribič.

V resnici lahko tesno povezavo med dekleti njihove družine opazimo na vsakem koraku. Če ne na fotografijah in posnetkih, ki jih tu in tam objavijo na svojih družabnih profilih, pa na predstavah in dogodkih, na katerih se brezpogojno podpirajo.

Na enem od zadnjih dogodkov, na katerem smo jih ujeli v popolni zasedbi v mislih, smo Tanjo tokrat povprašali o tistih trenutkih, ki jih mimo medijskega sveta preživijo v udobju svojega doma. "Dekleta smo zelo zelo povezana. Rade smo skupaj ne glede na to, kakšne aktivnosti nas doletijo," nam je za začetek povedala in dodala, da so si vloge doma spontano porazdelile. "Zala nas najraje razvaja s svojimi sladicami in veganskimi dobrotami. Jaz jih rada peljem na filmske in gledališke predstave, Ela pa nas razveseljuje s svojimi gimnastičnimi in - zdaj tudi že - pevskimi nastopi," pove ponosna mamica, ki Zalo in Elo rada spremlja na nastope in pomembne dogodke.

Skupno druženje pa je v resnici 'njihova stvar' že od nekdaj. Tako Zala kot tudi Ela sta z njo že v preteklosti preživeli veliko časa v gledališču, kar še vedno radi počneta. "Radi prideta k meni v gledališče in poklepetata s frizerkami. Zali je to zelo nostalgično, saj so ji, ko je bila še majhna, frizerke vedno delale frizure. Ela pa je tudi domača v zaodrju gledališča," nam je povedala.

Sicer pa so prav odrske deske tiste, ki so v New York spet poklicale starejšo Zalo. "Zala spet odhaja v New York, sem pa hvaležna Emi, da je zaradi udeležbe na njej bila doma kar dva meseca dlje," nam je povedala Tanja, ki je z Zalo tudi zaigrala v filmu. "Letos bo premiera filma Rudar, v katerem se jaz samo pojavim, Zala pa ima v njem glavno žensko vlogo," je še povedala svetlolaska, ki v teh dneh veliko nastopa na gledaliških odrih, doma pa se rada sprošča tudi s sprehodi z mlajšo hčerko Elo. "Največkrat greva skupaj na Grad ali na Golovec, ob nedeljah pa se vsi štirje mečkamo v zakonski postelji," je še povedala simpatična igralka.

Kaja Milanič

Sensa

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Sensa11/2017

Naročite se na revijo Sensa:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 11/2017

Story 11/2017, od 09. 03. 2017