Družinica Smolak vas vabi na svojo kmetijo!

Družina Smolak (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
11. 6. 2014

Ljubezen med Eriko in Damijanom Smolakom, zaljubljencema iz resničnostnega šova Ljubezen na seniku, še vedno cveti, še bolj pa njuna kmetija, na kateri prirejata dan odprtih vrat, kamor vabita tudi vse naše bralce.

Erika je v vabilu zapisala: "Dobrodošli na kmetiji Dvornik, na kateri gospodariva Damijan in Erika, udeleženca resničnostnega šova Ljubezen na seniku, kjer se je rodila čisto prava ljubezen.

Kmetija se ponaša s kmečkim muzejem in domačimi dobrotami, od žganja, likerjev, mošta, jabolčnega soka, domače moke, piškotov, rezancev do naravnih mil, dobrote pa lahko na obisku tudi poskusite in kupite. Občutite lepote Koroške, kjer je ljubezen že v zraku in kjer imajo najini izdelki slogan: Pridelano z ljubeznijo. Dobrodošli torej v soboto, 14. junija, ob 10. uri."

Ob prihodu bo obiskovalce pričakala Erikina sestrična Irma Perko, ki je prav tako sodelovala v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi in ki z veseljem priskoči Eriki na pomoč na njeni kmetiji. In kaj bo na voljo in ogled na eni od najbolj znanih kmetij?

To izveste v novi številki revije Lea, kjer vas čaka tudi pestra fotogalerija!

Lea