Dve lepotici, mama in hči: Tanja Ribič je o svoji Zali Djuric povedala tole, niti malo ni "šparala" jezika

1. 10. 2023
Deli
Dve lepotici, mama in hči: Tanja Ribič je o svoji Zali Djuric povedala tole, niti malo ni "šparala" jezika (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Ne skriva, kako čuti do nje. Tokrat je šlo za posebno priložnost, ki jo je naša igralka obeležila takole ...

Tanja Ribič nikoli ni skrivala dejstva, da je zelo ponosna mama in da ji je njena družina vedno na prvem mestu. S soprogom Brankom Đurićem Đurom imata dva otroka, hčerki Zalo in Elo, vsi skupaj pa so zelo povezani. Nedavno je starejša Zala praznovala rojstni dan, njena ponosna mama pa je to obeležila na prav poseben način.

Mojca Mavec o tašči povedala svojo resnico in tukaj so podrobnosti

Objavila je namreč njuno skupno fotografijo in obe sta resnično pravi lepotici. Čeprav je Zala temnolasa, tako kot njen oče, je malce podobna tudi svoji lepi mami. Obe imata čudovito polt in iskriv pogled, prav tako pa sta še zelo postavni.

Jooj, kaj pa to?! Takšna je bila Rebeka Dremelj v zgodnjih najstniških letih, bi jo prepoznali?

"Pred mnogimi leti na današnji dan sem si zjutraj prepevala, ko sem šla skozi vrata: “Sometimes it’s hard to be a woman…” Šla sem rodit in sanjalo se mi ni, kako se mi bo šele odprl svet in kako bom nagrajena, ker sem ženska. Nisem si mogla zamisliti tako angelskega bitja, kot je tole. Moja hčerkica, ki me še vedno kar naprej preseneča. Tako zelo, da ji včasih rečem: T”i si moj guru!” @zaladjuric moja najboljša prijateljica, zaupnica, ponos…! Ponosna sem, da kljub temu, da si si spletla svoje toplo gnezdo, še vedno hengamo in to vsi štirje skupaj. 🙏❤️🙌. Vse najboljše, ker si to zaslužiš!!," je zapisala ponosna mama Tanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Lepo je, ko starši pokažejo, kako neizmerno ponosni so na svoje otroke, kot je to naredila Tanja. Čeprav Zala več ne živi s staršema, je njihova vez zelo močna in svoje najdražje obišče takrat, ko ima priložnost. Prepričani smo, da so lepo proslavili njen rojstni dan. Vse najboljše tudi iz našega uredništva!

BONUS VIDEO: Igor Višnjar: "Nerealne želje in kirurg, ki jih izpolni, to je rezultat za neuspeli estetski poskus."

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem