Dve lepotici na kupu: Ana Tavčar Pirkovič v rdeči, Lorella Flego pa v beli obleki ukradli vso pozornost

Dve lepotici na kupu: Ana Tavčar Pirkovič v rdeči, Lorella Flego pa v beli obleki ukradli vso pozornost (foto: Zen) Zen
27. 7. 2020

Ko pred objektiv stopita dve lepotici, je to prizor, ki ga ne gre zamuditi.

Priljubljeni televizijski voditeljici, ki sta tudi sicer dobri prijateljici, sta plenili pozornost na portoroški plaži, saj sta bili videti res fantastično. Oblečeni sta v slogu 90. let, kar jima izjemno pristoji, saj sta nadvse mladostni.

Ana Tavčar Pirkovič nosi lepo rdečo oblekico s potiskom, ki razkriva njene vitke noge. Lase ji kroti trak, v roki pa ima osvežilno pijačo zanimive, turkizne barve. Lorella se je odločila za dolgo belo obleko z naramnicami, glavo pa si je zaščitila s širokokrajnim klobukom. V rokah drži kos lubenice, s katerim se je brez dvoma posladkala.

Kdo bi rekel, da sta ti prikupni dami tudi mamici s svojima družinama? Po njunem videzu sodeč le malokdo, saj bi se mirno lahko postavili ob bok precej mlajšim dekletom. Nič čudnega, da obe veljata za vzornici, saj s svojim življenjskim slogom, znanjem in razgledanostjo razveseljujeta občinstvo pred televizijskimi zasloni.

Upamo, da si bosta obe na oddihu napolnili baterije in si napolnili baterije za nove projekte in izzive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

miss you already @lorellaflego & @oddaja_dobrojutro . . #poletjesprijatelji styling @miss.birk makeup @tina_fabjan @portorozpiran #backto90s

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on