Dvojčici Prusnik & Eva Boto: Tekma do konca

Vir: Nova
28. 2. 2012

Medtem ko so sodniki Eme 2012 kot vsakič do zdaj razmišljali, kaj narediti s tekmovalkami, ki so se potegovale za zmago v oddaji Misija Evrovizija, je med dekleti vrelo. Vsako izmed njih si je želelo zmage in ozračje je bilo tako napeto, da se je pričakovala prava eksplozija.

Zvezde so rojene

Dvojčici Prusnik, Nika in Eva, in njuna sotekmovalka Eva Boto so namreč ves čas, odkar se je januarja zaključila oddaja Misija Evrovizija, vzbujale pozornost. Pravzaprav ni manjkal teden, da jih nismo zasledili v enem od medijev. Mlada, še pred letom dni povsem neznana dekleta so postale zvezdnice, ki si jih je marsikdo zaželel tudi na svojih koncertih. Zato ne čudi, da je bila moč tekmovanja vseeno prevelika, čeprav so se dekleta želela družiti.

Pa ne le to, Evi Boto je poleg vsega uspel še veliki met, saj je s prvakom slovenske glasbe, Janom Plestenjakom, posnela uspešen duet, ki je čez noč na vseh radijskih postajah postal pravi hit. A vse, kar so dekleta izkusila v oddaji Misija Evrovizija in po njej, je bilo mačji kašelj proti dogajanju pred finalom. Babjega ravsa sicer ni bilo, a da bi katera zmago prepustila drugi, se ni zgodilo. Od januarja do danes so nekoč prave prijateljice pač postale tekmice, ki se zavedajo, da je glasba posel.

Priporočamo