Dvojno praznovanje Damjana Murka

Dvojno praznovanje Damjana Murka (foto: Murko Press) Murko Press
1. 10. 2015

Damjan Murko je pripravil posebno zabavo za sinov tretji in ženin štirideseti rojstni dan. Dogajanje je potekalo na idilični lokaciji turistične kmetije Goričan v Zgornji Polskavi, kjer so postregli z vrhunsko kulinariko.

Seveda je Damjan svoja dva največja zaklada, kot jima sam pravi presenetil še z odlično glasbo Dua Rocco, s pevcem Damianom Rojem, največje presenečene za vse pa je bil Dejan iz skupine Poskočni muzikanti, ki je malemu Tiarju zapel njegovo najljubšo pesmico, Adijo madam.

Ko je mali Tiar slišal prve takte pesmi, je takoj v roke vzel kitaro in navdušeno spremljal Dejana. Mladi očka Damjan pa je v šali dejal, da se naj kar drži kitare, da ne bo pel tako kot njegov ati. Sicer pa je bilo dvojno praznovanje v znamenju risanih junakov Minionov. Baloni iz prodajalne v Mariboru, Moj dan, kjer imajo vse za zabavo, ter kar dve torti, za malega junaka seveda Minion, za Majo pa nadstropna torta z rožicami in z njenim najljubšim okusom iz slaščičarne Studio Kocake iz Ponikve.

Praznovanje je bilo nepozabno, polno presenečenj in lepih vtisov.

"Tako rad razveselim koga s pripravami dogodka, pa naj v zadnjem času gre za organizacijo porok, ki jih delam s srcem in dušo, ter z veliko mero odgovornosti, rojstnih dni, obletnic... V mislih, pa že pripravljam zlato poroko moji babici in dedku. Spet bo veselo," nam še pove slovenski slavček.