Dvojno slavje pri Nataliji Verboten - 11. obletnica poroke in še rojstni dan njenega Dejana Bojiča

30. 8. 2019
Deli
Dvojno slavje pri Nataliji Verboten - 11. obletnica poroke in še rojstni dan njenega Dejana Bojiča (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

30. avgust je pri priljubljeni glasbenici prav poseben dan, saj je na ta dan pred enajstimi leti srčnemu izbrancu Dejanu Bojiču, ki na tan dan praznuje rojstni dan, izrekla usodni da.

Natalija in Dejan, ki sta se sicer spoznala pred 15 leti na valentinovo, sta si v teh enajstih letih ustvarila tako skupen dom, med drugim pa sta postala starša tudi dvema dečkoma, Maxu in Oskarju.

Čeprav na začetku med njima ni bilo neke kemije, je komaj po dobrih dveh letih, odkar sta nastopala skupaj na glasbenih odrih, med njima preskočila iskrica. Pa še takrat je bilo Nataliji vse skupaj malce nenavadno, saj je bil, kot se danes spominja tistih dni, Dejan pet let mlajši. Pa vendarle, ljubezen je premagala vse ovire, Natalija in Dejan sta se poročila v ožjem družinskem krogu, nato pa sta si ustvarila dom, družino in danes uspešno podjetje Bumerang, kjer se ukvarjajo s celotno tehnično in dekorativno opremo prireditev.

In čeprav se tu in tam spreta, namreč oba sta temperamentna, na koncu prevladajo dobre stvari. Natalija namreč pri Dejanju najbolj občuduje to, da je predan, ljubeč, odločen, zaščitniški, ne nazadnje pa tudi neposreden, odgovoren in še zabaven.