Eden najlepših medijskih parov Tara Zupančič in Tomi Meglič sta zaključila triletno ljubezensko razmerje

Eden najlepših medijskih parov Tara Zupančič in Tomi Meglič sta zaključila triletno ljubezensko razmerje (foto: Anže Krže) Anže Krže
Vir: Nova
7. 1. 2019

Kot strela z jasnega je v teh prazničnih dneh slovensko javnost presenetila vest, da sta se prelestna televizijska voditeljica Tara Zupančič in pevec skupine Siddharta Tomi Meglič po treh letih ljubezni razšla.

Svetlolasa voditeljica in velika ljubljenka občinstva, ki je z mislimi počasi že pri novi sezoni ene najbolj gledanih oddaj, plesnem šovu Zvezde plešejo, ni niti v sanjah pričakovala, da bo v leto 2019 vstopila kot samska ženska in zaključila pravljico s pevcem Tomijem, ki med nežnejšim spolom velja za enega najlepših in oboževanih glasbenikov pri nas. Taro smo ob tej novici poklicali ter jo prosili, naj nam sama razkrije, zakaj sta se razšla.

“Res je, s Tomijem nisva več skupaj, pa čeprav sva dolga mislila, da bo to držalo za zmeraj. Pa vendar sva prišla do točke, ko sva morala spustiti drug drugega in iti vsak svojo pot,” je bila besedno direktna Tara ter dodala: “Ne glede na vse ostaja najina vez močna, predvsem zaradi spoštovanja in ljubezni, ki sva si jo v teh letih delila, in predvsem zaradi vsega lepega, kar sva si dala. Ljubezen je pač tista, ki vrti naš svet. V eno ali drugo smer. Še naprej verjamem v ljubezen, Tomi mi je pokazal nove dimenzije, zdaj pa greva vsak po poti naprej, z novimi zavedanji za prihodnost.” 

(Ne)popolna veza

Postavna voditeljica in pevec sta bila v razmerju tri leta, in ni bilo opaziti prav nobenih notranjih trenj v vezi, saj sta navzven delovala prav srečen medijski par. Številni mediji smo v resnici čakali le še oznanitev poroke in veselo novico o kakšnem naraščaju. Žal so se stvari brez jasnega pojasnila obrnile na glavo.

“Simpatična voditeljica Tara Zupančič in glasbenik Tomi Meglič sta se spoznala med njenim službenim časom, ko je Tara za rubriko Pop in delala reportažo iz Kranjske Gore. Kot par sta se prvič pojavila skupaj na rdeči preprogi podelitve medijskih nagrad žarometi lani februarja. Tridesetletnica je Tomija večkrat spremljala tudi na koncertih, zelo lepo pa se je razumela tudi z njegovima otrokoma,” so zapisali v medijskem sporočilu na portalu 24ur.com.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Igor Zaplatil, Anže Krže, Aleksandra Saša Prelesnik