Edi Pucer je o Darji Zgonc že pred časom povedal takšno resnico in še danes je enako

19. 5. 2024
Deli
Edi Pucer je o Darji Zgonc že pred časom povedal takšno resnico in še danes je enako (foto: POP TV/Urša Premik)
POP TV/Urša Premik

Voditelja Edi Pucer in Darja Zgonc sta že leta dobro utečen tim oddaje 24ur na POP TV, a na začetku njun odnos ni bil takšen.

"Darje se spominjam še iz časov, ko sem delal prakso na TV Koper. Tam je bila mlada in nadobudna novinarka. Spomnim se, da mi ni bilo jasno, zakaj je do mene malce zadržana, pozneje pa mi je povedala, da je mislila, da sem dobil službo zato, ker naj bi hodil s hčerko nekega šefa," nam že pred časom za revijo Story povedal voditelj informativne oddaje 24 ur Edi Pucer o dolgoletni sodelavki, sovoditeljici Darji Zgonc.

Danes je njun odnos seveda povsem drugačen in odlično se razumeta tudi takrat, ko se kamere ugasnejo. "Oba sva odraščala ob morju, v okolju, ki je bilo malce bolj temperamentno, bolj prevetreno, malce bolj odprto. No, vsaj tako je bilo včasih, danes so se stvari spremenile. Oba sva od malih nog spremljala slovenske in tudi italijanske medije, hodila v kino ali gledališče na tej ali oni strani meje ... zdi se mi, da imava oba malce bolj mediteranski pristop do življenja, oba sva tudi pogosto glasna, rada gestikulirava," je že pred časom o njunem odnosu povedala Darja.

Vlado Kreslin o mami zdaj povedal takšno zgodbo in mnogi bodo ob tem nostalgični

Darja priznava, da je delo na televiziji predvsem timsko delo in da je zato še toliko bolj pomembno, da imajo sodelavci dobre odnose. "Delo na televiziji je v osnovi timsko delo. Na neki način smo odvisni drug od drugega: vsaka oddaja je namreč plod tesnega sodelovanja snemalcev, montažerjev, novinarjev, voditeljev, urednikov, realizatorjev in vseh, ki so del ustvarjalnega procesa," je pred časom za Jano razkrila naša znana voditeljica.

Mankica Kranjec/POP TV

"Če en člen zataji, je celota lahko hitro slabša. Zato je pomembno, da se dobro razumemo in da je medsebojna komunikacija hitra in odkrita. Vsi smo v enem prostoru, v desku, kjer vsak po svoje bije bitko s časom in občasnimi ustvarjalnimi krizami, zato včasih pride tudi do kakšne manjše napetosti, ki pa nikoli ne traja dolgo," ni skrivala.

Kljub temu, da sta Darja in Edi v službi kot dobro utečen zakonski par, pa se v zasebnem življenju vseeno ne družita tako veliko. "Ne tičiva stalno skupaj, ko sva prosta. Najini službeni in zasebni življenji sta precej ločeni," je za Story pred časom povedal Edi, Darja pa je dodala. "Po oddaji spijeva kakšno pijačo, ali pa v Kopru, ko se srečava. Sicer pa ima vsak svoje življenje, svoje partnerje, svojo družino."

Zdi se, da že leta ostajata dober tandem in zato so mnogi gledalci pred časom kar močno pogrešali Darjo, ko je zaradi bolečin v križu kar nekaj tednov ostala doma in mnogi so bili že tako zelo zaskrbljeni za njeno zdravje, da so že mislili, da se sploh nikoli več ne bo vrnila na POP TV. No, zdaj je že nekaj časa spet vse v najlepšem redu in številni gledalci so si ob tem oddahnili.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk