Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali številni gledalci, tukaj si lahko ogledate posnetek

3. 7. 2023
Deli
Edi Pucer pozira pred napisom POP TV (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Voditelj oddaje 24ur, Edi Pucer, verjetno niti ni vedel, da bodo tole slišali čisto vsi.

Voditelj oddaje 24ur, Edi Pucer, je nedavno doživel tisto, kar si noben voditelj ne želi, bil je nekoliko nepreviden in je kar v eter sočno preklinjal, saj ni vedel, da ga še vedno snemajo. Kljub temu pa gledalci niso bili preveč kritični do njega, saj se zavedajo, da ima vsakdo kdaj  slab dan in da tudi voditelji niso izjema.

Včasih pritiski in stres, povezani z vodenjem oddaje v živo, lahko privedejo do nepredvidljivih trenutkov. Kljub temu, da je njegova neprimerna izjava vzbudila veliko zanimanje in se hitro razširila po socialnih omrežjih, pa pri gledalcih ni naletela na kakšno večje ogorčenje, saj so se številni posnetku tudi dobro nasmejali.

Gledalci so se odzvali z razumevanjem in so bili pripravljeni spregledati to neprijetno situacijo, saj se vsem od časa do časa dogajajo napake, le da so pri voditeljih te še bolj očitne, ker jih prav vsi lahko vidimo. Vse pa se zdi, da so gledalci po tej objavi Edija vzeli le še bolj za svojega, saj je pokazal, da je tudi on krvav pod kožo in se tudi njemu zgodijo slabi dnevi in stresni trenutki.

Posnetek so si mnogi pogledali večkrat in bolj kot, da bi se nad njim jezili, so se ob gledanju Edija dobro zabavali in si seveda mislili svoje. Edi je čisto ob koncu posnetka zaklel vaffanculo in tako v italijanskem jeziku vse nekam poslal.

Poleg nedavnega spodrsljaja, ko je pozabil, da je še vedno v etru, je voditelj oddaje 24ur, Edi Pucer, že večkrat nasmejal občinstvo s svojim prikupnim smehom. Med oddajo v živo se je večkrat znašel v situacijah, ko ni mogel zadržati smeha, kar je vzbudilo veliko zabave pri gledalcih. Njegov nalezljiv smeh je preplavljal televizijski studio in številni gledalci so se ob tem odlično zabavali in zdi se, da ga imajo prav zarad takšnih trenutkov številni še raje.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec