Edi Pucer s povito roko pred kamero!

17. 12. 2018 | Vir: Nova
Deli
Edi Pucer s povito roko pred kamero! (foto: POP TV)
POP TV

Vsi tisti, ki redno in pozorno spremljajo informativno oddajo 24ur na Pop TV, so opazili, da si je voditelj Edi Pucer, ki vodi poročila skupaj z Darjo Zgonc, poškodoval prst.

Skrbno zavitega pred kamero ni mogel skriti, a se je videlo, da mu z veliko prevezo ni najbolj prijetno. Ker nam novinarska žilica ni dala miru, smo pri vedno nasmejanem Ediju preverili, kaj se mu je pripetilo?

“Živemu človeku se vse zgodi, je pregovor, ki se žal vedno znova potrjuje. Tokrat se mi je zgodila majhna nesreča pri hišnem opravilu s krožno žago. Trenutek neprevidnosti in velika sreča, da sem se samo urezal. Je pa to bila priložnost, da se na lastne oči prepričam, kako deluje nova ljubljanska urgenca. In deluje res odlično, organizacija in predvsem ljudje, ki tam delajo, so name naredili res velik vtis. Ko je bil prst zašit, pa klasično vprašanje: pokazati povit prst pred kamero ali ne? Odločil sem se, da ga ne bom skrival, saj so tudi poškodbe samo del življenja, kajne?" nam je še zaupal Edi, ki mu želimo čimprejšnje okrevanje.

Fotografiji: Pop tv

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave