Edi Pucer še nikoli tako odkrito o ženi in sinovih, to odgovarja

Edi Pucer še nikoli tako odkrito o ženi in sinovih, to odgovarja (foto: Arhiv) Arhiv
13. 1. 2022

Voditelj 24ur Edi Pucer je ponavadi bolj redkobeseden, ko beseda nanese na njegovo družino, nedavno pa se je le odprl in povedal malo več o svojem družinskem življenju.

"S Petro otroka vzgajava tako, da je tehnologija dodatek. Zdaj sta še majhna in te stvari vsrkavata kot gobe, a ju poskušava držati čim bolj stran od tega. Pomembnejše se nama zdi, da bereta knjige, da hodimo v naravo ... Zadnja stvar je, da čepimo pred računalnikom,« pove Edi, ki pravi, da trenutno dogajanje za otroke zagotovo ni nekaj dobrega, a nimamo kaj. 

Obema sinovoma skušava s Petro dati prave vrednote: prijaznost, sočutje, občutek za druge ljudi in skupnost, delavnost, občutek za obveznosti, poštenost, radovednost, željo po učenju. Izjemno sem vesel in se čudim temu, kako sta ustvarjalna. Vse ju zanima, takšne stvari mi včasih razlagata, da ne morem verjeti, od kod jima to. Imam srečo s svojo boljšo polovico, ki se jima posveča ne sto, temveč tisočodstotno,« še doda Edi, ki mu otroka dajeta veliko veselja. »Že prej sem teoretično vedel, da so otroci najpomembnejša stvar v življenju, zdaj pa to doživljam tudi v praksi. In uživam v tem."

Vir: Zvezde Lady

Priporočamo