Edi Pucer: Z družino ob morju

Po nakupih na koprski
tržnici se je Edi odpravil s 
športno razpoloženim 
sinčkom Jonom na otroška 
igrala v park, ki so le
korak od morja ob urejeni 
koprski promenadi palm. (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
19. 5. 2014

Priljubljeni televizijski voditelj informativnega programa na Pop TV-ju Edi Pucer pritegne številne poglede, kjerkoli se pojavi, še toliko bolj pa je zanimiv, ko je v družbi svoje mlade družinice.

Ravno zato so ekskluzivni posnetki Edija z družino v Kopru tako zanimivi. Edi, ki se s svetlobno hitrostjo približuje srečanju z abrahamom, je dolga leta iskal svojo pravo ljubezen. In verjeli ali ne, jo je pred leti končno našel v precej mlajšem dekletu Petri, s katero ima tudi sinčka Jona.

Pucer živi povsem umirjeno družinsko življenje v središču Ankarana in svoje proste trenutke najraje preživlja stran od televizijskih obveznosti, v krogu družine. Prav zanimivo je bilo videti, kako pozoren očka je, saj mu mali navihani in nadvse športno-energičen sinček Jon na otroških igralih ni dal miru, oba starša pa sta ga imela ves čas pod nadzorom.

Seveda pa je Jon vsako še tako malo nepazljivost staršev izkoristil, da je hitro stekel do drugega igrala. In starša spet za njim – igrali so se toliko časa, dokler se Edi ni naveličal in dal pobudo za odhod proti domu.    

ALOJZ PETROVČIČ

Značke: Edi Pucer

Priporočamo