Edi Vižintin razkril pomen svojih tetovaž

Edi Vižintin (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
24. 11. 2014

Simpatični Primorec Edi Vižintin, ki se je Sloveniji predstavil v šovu Gostilna išče šefa, ima trdno življenjsko filozofijo, ki izhaja predvsem iz ljubezni do narave in duhovnosti.

"Narava je velika inspiracija. V naravi se sprostim, dobim novo energijo in nove ideje. Ko grem iz kuhinje, sem najraje v naravi, z njo pa so povezani tudi moji hobiji. Zelo rad meditiram, izdelujem skulpture iz lesa in nakit. Ti moji uhani, tuneli, ki jih izdelujem sam, imajo posebno energijo, saj jih naredim iz kosa lesa ali kamna," pravi Edi, ki ga poleg uhanov krasijo tudi številne tetovaže:

"Moje tetovaže so polinezijske, starodavni simboli, s katerimi si na kožo pišem svoj življenjepis. Na sebi imam stvari, ki so se mi zgodile, ki me veselijo, skratka zgodba o svojem odraščanju. To so same pozitivne zgodbe, tragičnih ne nosim s seboj, stremim k pozitivnim ciljem."

Edi

Poleg narave pa se Edi vsak dan zateka tudi k meditaciji. "Vsak človek bi moral meditirati in najti svoj mir. Meni osebno to ogromno pomeni, povsem drugače delujem. Nepopisno je, to moraš doživeti, da občutiš. S tem sem odrasel in z leti se je samo stopnjevalo," pravi in dodaja, da ne pripada nobeni religiji, saj ima svoja, povsem neodvisna prepričanja.