Na novo kuharsko dogodiščino se v šesti sezoni šova MasterChef Slovenija podaja šestnajst tekmovalcev. Med njimi je tudi 29-letni Gašper Peklaj, ki bo vse skupaj, poleg kulinarike, poskušal prepričati še z nasmeškom.
Gimnazijski aturant Gašper je sicer računalničar, ki se je najprej naučil speči jajca na oko, sledile so palačinke, pudingi: »In ostale manj instant jedi, ki so bile za sedemletnika neverjetna izkušnja k samoupravi.«
Izda nam tudi svojo kuharsko skrivnost: »Nekoč sem se zmotil in polento, ki je bila priloga golažu, sladkal.« Sodnike bo poskusil navdušiti s karakterjem in prezentacijo. Obstaja pa jed, ki je res ne kuha, in to so vampi.
Za zaključek je Ljubljančan Gašper še dejal, da se v kuhinji poskuša držati reda, a ker bo v šovu pod pritiskom, bo nemogoče držati urejene površine, še pravi. In glede na to, da vampov ne pripravlja rad, kaj pa je tisto, kar ga veseli? Najraje pripravlja hrano, ki zahteva kuho in peko, tako da mu je to dvojni užitek.
Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču