Ekipa Denis Avdić showa preverila, če ima žena res vedno prav

Ekipa Denis Avdić showa preverila, če ima žena res vedno prav (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
28. 6. 2019

Voditelji Radia 1 Denis Avdić, Miha Deželak in Anja Ramšak so imeli v gosteh zabavnega blogerja, direktorja marketinške agencije in pisatelja Kamenka Kesarja. V oddaji Denis Avdić Show so se pogovarjali o njegovi novi knjigi Žena ima vedno prav.

 

Denis je Kamenku med drugim postavil nekaj hipotetičnih zakonskih situacij. Na primer kako odgovoriti ženi, če te vpraša ali je v kopalkah videti debela, če se potoži, da je za vse sama, saj moški ne znajo pomagati. »Ta moja knjiga ne spada pod znanstveno fantastiko,« je že na začetku odgovoril Kamenko in nasmejal cel studio. 

Nasmejali pa so se tudi Denisovi osebni izkušnji. »Žena ti ne pusti voziti motorja,« je začel voditelj, Kamenko pa ga je prekinil: »A imaš jaj**, a imaš glas v družini«? 

»Bom povedal tako kot je bilo. Ni rekla, ne smeš voziti motorja, če bi, bi ga jaz danes vozil. Lepo me je prosila, če ga lahko ne vozim. Za voljo otrok, kaj če se mi kaj pripeti. Tako, da ga ne vozim že od leta 2013,« je potožil voditelj, Kamenko pa ga je nato vprašal, če se imata rada vsak večer? »Zadnje čase ne, saj nekdo drug, ki je star 6 mesecev zaseda ta prostor,« je odvrnil Denis, Kamenko pa debato zaključil kratko in jedrnato:  »Potem bi si jaz na tvojem mestu kupil motor!«

Priporočamo