Ekipa žirantov Slovenija ima talent: Zdaj so vsi starši

30. 9. 2018 | Vir: Lady
Deli
Ekipa žirantov Slovenija ima talent: Zdaj so vsi starši (foto: GORAN ANTLEY )
GORAN ANTLEY

Konec meseca bodo svoje zvezde spet prižigali novi slovenski talenti v že 7. sezoni šova Slovenija ima talent, kjer bo žirantske stolčke zasedla že dobro uigrana ekipa žirantov: Marjetka Vovk, Lado Bizovičar, Branko Čakarmiš in Ana Klašnja.

Ana je bila kot ena vidnejših slovenskih balerin vedno podpornica plesa in plesnih presežkov, na katere bo pozorna tudi v letošnji sezoni. Posnetih je že prvih 10 avdicijskih predstav, v katerih je žirija izbrala tekmovalce, ki so se uvrstili v polfinalne oddaje.

Točke so bile res raznolike in so navdušile s svojimi zgodbami, iznajdljivostjo človeškega duha in koordinacijo telesa. Ob adrenalinskih točkah je cela Opera zadrževala dih in ob vrhuncih predstav eksplodirala od navdušenja, videti je bilo tudi nekaj solza sreče, nastopi, ki so zahtevali leta treningov in odpovedovanj, pa so bili nagrajeni s stoječimi ovacijami. Izvedeli smo, da so žirantje kar petkrat pritisnili zlati gumb, s čimer so pet srečnežev posuli z zlatimi konfeti in jim s tem zagotovili neposreden preboj v polfinale. In kaj se je med tem časom, ko je bila zvezda talentov ugasnjena, spremenilo pri naših žirantih?

V tej sezoni jih prvič veže ljubka lastnost, in sicer vsi že starši, Marjetka ima doma dva sinova, Vida in Oskarja, Branko je postal oče že drugič, ko ga je v začetku leta 2016 razveselila hčerka Karina, Ana spomladi istega leta, ko sta s part­nerjem Miho Krušičem na svetu pozdravila sina Jašo, zadnjega po vrsti pa je otroški jok raznežil Lada Bizovičarja, ko je njegova partnerica Anela presenetila javnost z novico, da sta dobila hčerkico, katere ime je še vedno skrivnost. Zdaj vsaj vemo, o čem se bodo pogovarjali med odmori, saj se bo novopečeni očka Lado za nasvet brez težav lahko obrnil na svoje bolj izkušene kolege.

Besedilo: A. P. K. Fotografiji: Nejc Fon, Goran Antley

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk