Ekskluzivne fotografije razgaljene Kataye na snemanju za Playboy

Ekskluzivne fotografije razgaljene Kataye na snemanju za Playboy (foto: Gojko Zrimšek) Gojko Zrimšek
13. 7. 2015

Pevka, ki smo jo lahko spremljali tudi v eni najbolj gledanih oddaj Znan obraz ima svoj glas, je odvrgla cunjice za najbolj priljubljeno moško revijo Playboy. Kataya je to že naredila pri svojih 19 letih, zdaj, čez deset let, je stvar ponovila.

Ena najbolj seksapilnih slovenskih pevk je poznan tudi po tem, da je vedno brez dlake na jeziku, in povedala nam je, da je fotografiranje že komaj čakala: "Do golote nimam nobenih zadržkov. Lahko povem, da sem imela na snemanju popolnoma isti občutek kot pred desetimi leti – bila sem sproščena in brez sramu. Fotografiranje poteka popolnoma profesionalno in to, da sem gola, je nekaj povsem naravnega. Lahko bi bili vsi goli, pa mi ne bi bilo nič nerodno!"

Povedala pa nam je, da je bilo nekaj razlik med prvim in zdajšnjim snemanjem: "Prvič smo snemali v studiu, bilo je zelo minimalistično, oblečena sem bila v belo srajco in imela popolnoma naraven make up. Tokrat pa je bilo vzdušje bolj poletno, snemali smo tudi zunaj. Bilo je vroče, ampak ne preveč. Vzdušje je bilo ravno pravšnje, malo smo se tudi hecali in smejali, bilo je zelo profesionalno in tudi zelo sproščeno. Zraven smo še malo popili, seveda vinček, ne vodo."

POLETJE JO ŠE ČAKA

Sicer pa Kataya na plažah ne prisega na nudizem: "Nisem nudistka, saj mi ni prijetno hoditi gola pred celim kampom ali po polni nudistični plaži. Sončim se sicer rada zgoraj brez, ampak le na bolj osamljenih plažah. Opazila sem namreč, da ženska z majhnimi prsmi ne privablja toliko pogledov, jaz pa imam velike prsi, čisto naravne, in verjemite mi, ni mi prijetno, ko dobesedno buljijo vame. In to ves čas!" Zanimalo nas je tudi, ali je Kataya zadovoljna s honorarjem, glede katerega je vedno veliko ugibanj, saj ostaja poslovna skrivnost. Odkrito je povedala: "Glede tega je enako kot pri sodelovanju v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Nikoli ne bi šla v to samo zaradi denarja. Če bi šlo samo za denar, tega ne bi naredila. Sama na te stvari gledam širše, saj sem del šovbiznisa in treba si je odpirati nova vrata."

KOMAJ ČAKA IZID

Novi Playboy je izšel v petek, 10. julija, in Kataya je nanj komaj čakala: "Od tega pojavljanja pričakujem le pozitivna stvari. Kot pri oddaji Znan obraz ima svoj glas, ko so me začeli ustavljati in prepoznavati povsod, na pošti, v trgovini, na cesti. Pričakujem še več lepih sporočil na Facebooku, mogoče kakšnega novega zalezovalca. Hecam se! So pozitivne stvari, so pa tudi negativne. Najtežje je zdaj dobiti pravega partnerja, tudi odnosi med ljudmi so se spremenili in ljudje ti niti ne dajo možnosti, da bi te dobro spoznali."

NINA KEDER, foto: Gojko Zrimšek

Značke: Kataya playboy