Ekskluzivno: Aleš Čepin in Rok Furlan igrata košarko

PAPARACO: Aleš Čepin, Rok Furlan in Steffanio igrajo košarko (foto: N.Divja) N.Divja
Vir: Govori.se
19. 7. 2010

Naš paparac je v Portorožu v objektiv fotoaparata in kamere ekskluzivno ujel ljubljanska podjetnika Aleša Čepina in Roka Furlana, ko sta skupaj s prijatelji in članom zasedbe Explosions Steffaniom igrala popoldansko košarko.

"Čeprav je bilo svinjsko vroče, so se prepoteni fantje, med katerimi sem takoj prepoznal Aleša Čepina in Roka Furlana, podili za žogo kot za stavo. Priznam, da so se mimoidoča dekleta tako za njima kot tudi za Steffaniom iz skupine Explosions pridno ozirala, saj so vsi tekmo očitno vzeli več kot zares, Rok Furlan in Aleš Čepin pa sta pod košem pokazala tudi kar precej spretnosti," nam je zaupal naš naključni paparac.

Zanimivo je, da sta, čeprav je v skupini Explosions tudi Aleševo dekle Mateja, Steffanio in Aleš igrala v nasprotnih ekipah, a zaradi njunega poznanstva in prijateljstva, kot je videti na fotografijah in posnetku, borba ni bila nič manj srdita.

Steffanio je igral v belih oblačilih s prepoznavno rutico na glavi, Aleša Čepina boste prepoznali v rdečem, Roka Furlana pa v črnem košarkarskem dresu.

Aleš Čepin košarka - Aleš Čepin košarka

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri