Ekskluzivno: Anja Jenko res gola v Playboyu!

Anja Jenko (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
29. 9. 2014

Če se je o tem, ali se bo Anja Jenko res gola fotografirala za Playboy, pred enim tednom še ugibalo, je danes jasno. Prsata starleta se je končno opogumila in pokazala vse svoje sočne darove matere narave.

Anjine hribčke in doline je čez lužo ovekovečil eden od najboljših domačih fotografov Aleš Bravničar, pred katerim je krpice brez sramu odložila tudi že marsikatera znana Slovenka.

Pictorial s trenutno eno najbolj vročih deklic na sončni strani Alp je nastajal na divjem ameriškem zahodu, in sicer v kar treh državah – Oklahoma, Teksas in New Mexico.

Inspiracija, poleg Anjinih oblin, seveda, je bila legendarna Route 66, Aleš pa je tudi velik oboževalec nadaljevanke Kriva pota (Breaking Bad), zato so potovali po poteh te in obiskali lokacije, kjer so jo snemali. V Albuquerqueju so srečali celo igralca Rodneyja Rusha, ljubiteljem nadaljevanke bolj znanega po nadimku Combo.

Prava zvezdnica pa je bila Jenkova, ki je za potrebne priprave vsak dan vstajala ob pol petih zjutraj in se fotografskemu objektivu pridno nastavljala ves dan.

Vročih prizorov ni manjkalo in nekaj ekskluzivnih fotografij iz zakulisja snemanja vas že čaka v novi številki revije Nova.

Nova