Ekskluzivno: Bili smo na Playboyevem slikanju

Vir: Govori.se
8. 5. 2009

Nedeljsko popoldne, ko smo obiskali restavracijo Shambala v Ljubljani, so bila vrata kljub napisu Zaprto odklenjena.

V notranjosti eksotično prefinjenega ambienta pa so nas poleg že ustaljene ekipe Playboya pod vodstvom urednice fotografije Ivane Krešić pričkali še gola Katja Matko, aktalno Playboyevo dekle, in nekoliko zaspani pogled pitona Miša.

"Playboyeva slikanja ponavadi potekajo od jutra do večera ali celo dva dni, saj vedno poskušamo posneti najboljše fotografije. Konec koncev gre za najbolj prodajano moško revijo pri nas in to nas zavezuje k zvestemu delu za naše bralce," nas je poučil Playboyev art direktor Gojko Zrimšek, ki je budno nadzoroval dogajanje na "setu". In medtem ko se je številna ekipa trudila, da je Katja, ki krasi naslovnico novega slovenskega Playboya počutila kot prava princeska, smo lahko videli, da tudi v resnici vse skupaj deluje kot dobro namazno kolesje. "Vsak je zadolžen za svoje delo in uigrana ekipa, ki jo ima slovenski Playboy, je resnično sestavljena iz najboljših mojstrov svojega dela. Pravzaprav ves čas med slikanjem vsak opazuje spremembe na dekletu, da dosežemo kar najboljši rezultat," nam je še zaupal Zrimšek.

Ko je bil zunaj že mrak, nam je uspelo novo Playbeyevo dekle dobiti tudi pred našo kamero, da boste lepotičko, 22-letno študentko medicine iz Maribora, bolje spoznali tudi sami. Zakulisje slikanja zadnje številke slovenskega Playboya pa si poglejte na njihovi spletni strani.

Katja - Katja